tiistai 31. toukokuuta 2011

Kielikorjaamoa kasaamassa...

Uuh. Olen vaikea, pahamaineinen.
Minä itken.

Ilosta, aiemmin itkin siitä, kun kaikki kaatui niskaan, jopa kukkakippo ikkunalaudalta tömähti yhtäkkiä kumoon, kasteli pahvilaatikon, pilasi erään taulun. Piti purkaa laatikko, asettaa se kuivumaan. Pyyhkiä lattiaa, sen rakoja, ikkunalautaa, taulun pintaa puhtailla pyyhkeillä, kun ei muutakaan ollut, kunnes keksin vessapaperin, jota tungin joka koloon. Nyt laatikko näyttää kuivalta, asiat sen sisältä semikuivilta, taulu vielä taululta.

Poikaystäväni, rakas R, komealta.
Hän kuunteli kiukkuani, kuunteli kyyneleet.
Hän ilahdutti minua. Kielikorjaamon nettisivut eivät ole vielä valmiit, mutta oi ihailkaa rakkaan R:n jälkiä. Tekstit tietysti ovat minusta lähtöisin. Kielikorjaamo on valmis. Nettisivut sunnuntaina. Sain jo ensimmäisen asiakkaan. Muita en ehdi vielä kalastaa.


Tässä Palvelut-sivu. Etusivu on ylläripylläri ;)


 
Olen pakannut koko kotini jo. Nukun lattialla makuupussissa, ympärillä muurit; laatikoita, purettu sänky, tyhjyyttään kumisevat, kolkot hyllyt. Seinätkin paljaat, ei mitään niillä enää, paitsi jäljet kuin varkaat. Löysin uuden aarrearkun: varastosta vanhat kortit, kirjeet, muistoja. Löysin videokasetteja. Häävideoni, Brunon vanhan passin. Siis entisen koirani. Miten ylitsevuotavan suloista. Ajattelin ilahduttaa Brunon nykyisiä omistajia passilla. Lähettää sen ja mahdollisesti Brunon pentuvideon heille. En vain tiedä, mitä video sisältää. Pitäisi tarkastaa se ensin, mutta missä, siinäpä vino pulma.

Nyt lähden nukkumaan. Rakastan sinua, R, kiitos kun jaksat, kiitos kun teet! Ja ennen kaikkea: kiitos kun saat hymyn minuun aina ja kaiken aikaa kaikkialla.


Voi kyynel, mikä pentu, Bruce!

3 kommenttia:

 1. Loistavaa! Kielikorjaamo näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Niin näyttää :) Kiitos kuuluu ihan vain R:lle.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon, Helmi-Maaria:D

  Siitä se sitten lähtee---.

  Oikein kaunista ja lämmintä kesää sinulle<3

  VastaaPoista