tiistai 3. toukokuuta 2011

Ooh, tänään tuulevat unohdukset ja uutiset.

Unohdin tänään erään oppilaan nimen. Kuinka kamala tilanne. Pyysin kyllä sitten anteeksi. Miten voinkaan olla välillä tyhjäpäinen ja kuin harmaa hius putoamassa alas kaivoihin.

Uutisia myöskin on. Hyviä pelkästään - mikäli maailman uutiset rajataan ulos.

Kirjastosta vihdoin ilmoitettiin, että Silja ja Mai on tilattu neljään pääkaupunkiseudun kirjastoon. Menkäähän siis ja lukekaa :) Tosin Siljat ja Mait ovat vielä hankintaosastolla, missä on kuulemma kiirettä, eikä vielä osattu kertoa, milloin päätyvät hyllyyn. Jippii kuitenkin, ilostuttaa kiva nam.

Ja sitten tämä: Kriittisen korkeakoulun opettajani Harry Forsblom on tänään pinnalla. Hänen runoteoksensa tuli julki, uusin siis. Ja mikä huipuinta; hän on saman kustantamon nimi nyt. Siis minun kanssani. Harry oli yksi niistä tärkeimmistä, jotka auttoivat kovasti Pintanaarmuja-käsiksen kanssa antamalla paljon rakentavaa palautetta. Joten pakkohan on tarttua hänen uusimpaansa, kunhan aika antaa periksi. Vielä on lukematta myös kirjoittajakaverini Matti Kilposen teos loppuun asti. Lisäksi syksyllä Pilvi-kaveri saa runoteoksensa julki, vähän isommalta kustantamolta tosin, mutta riemuisaahan tämä kerrassaan on.

Niin ja eiköhän pian tule myös lisää uutisia ;) Nyt kuitenkin tiistaitohinat käyntiin, pitää kirjoittaa ja löytää ja juosta taas jälleen. Ja näemmä myös levätä paremmin öisin, jotta muistaisin kaikkien päivittäin kohtaamieni oikeiden ja nuorten ihmisten nimet!


Pääsiäisen ilomielikuva ilouutisten koristeeksi!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut Helmetin listoille pääsemisestä!

    Ja totta, öisin lepääminen tai suorastaan nukkuminen on suotavaa, mutta minullekin niin vaikeaa. Sitten saakin olla päivät silmät ristissä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja huokaus. Kyllä, yöuinuminen olisi kova juttu. Nimimerkillä Nukuin-tänään-kolmen-tunnin-päikkärit..

    VastaaPoista