sunnuntai 21. elokuuta 2011

Olemme palavia viimeisiä hetkiä

Aurinko-armas, tulit sittenkin! Täällä on ihana, raikas kuuma kesä. Ainakin viikko pelkkää lämpöä! Ilojen ilo. Tosin mitä minä teen, kun tulevat kauniit taivaat? Minä menen Ikeaan ja ostan asioita ja sitten vielä kokoan niitä koko viikonlopun niin kernaasti, että kurkkuni palaa eikä minulla ole ääntä, lienee kuumettakin seassa.


Joten periaatteessa pysyn seinien sisällä.
Lounaan kyllä aion syödä tuolla joen varressa.
Kalastan pakastimesta kalan ja pistän sen tulille.

En ole ehtinyt kirjoittaa oikeaa kirjoittamista juurikaan, viime aikoina, mutta ajatusmyrskyä on tapahtunut. Kehitän siitä paljon hyvää.

Tulen ensi viikolla Suomeen peräti viideksi päiväksi. Tahdon ostaa sieltä kirjoja mukaan, kun omat eivät enää riitä. Mitäköhän hyvää kannattaisi ostaa syksyä varten, vaikka syksyä tämä maa ei vielä näekään?

Tervetuloa jälleen uudet lukijat. Pääsettekin pian arvonnan kohteeksi. Sillä kun se 10 000 kävijän raja ylittyy, pakotan jonkun teistä ottamaan hoiviinsa joko ensimmäisen tai uusimman kirjani. Valitettavasti rahkeeni eivät riitä muunlaisiin arvontoihin :)

Arvatkaapa mitä muuta. Saksankielinen blogini on jotenkin omituisen menestynyt. Luulen, että sillä voi olla tulevaisuuttakin tulevaisuuksien joukossa. Minusta on hauskaa kerätä eri ihmettelyn aiheita valmiiksi varastoon. Toivottavasti osa teistäkin joskus ymmärtää virheelliset tekstini oikein!

Leppoisaa löhösunnuntaita!
Minä tartun vasaraan tai ensin ehkä paahtoleipään ja sitten teen tästä kodista viimein asuttavan.

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti hurja luku pyörähtää pian täyteen, täällä jo kirja-arpajaisia odotellaan ;)

  Leppoisaa sunnuntaita, älä lyö vasaralla peukaloon!

  VastaaPoista
 2. Kivan postauksen olitkin kirjoittanut Ikeasta, mutta oli pakko ottaa suomennos avuksi, kielitaitoni ei riittänyt.;/

  Silti: Oikein hyvää viikon alkua sinulle, Helmi-Maaria<3

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, sunnuntaini oli leppoinen, Villasukka! Se oli oikeastaan kuumakin. Täällä on järisyttävän hivelevä helleaalto!

  Ja kiitos Aili-mummo! Koetan pitää Deutschtropfenin kepeänä blogina :)

  VastaaPoista