maanantai 15. elokuuta 2011

Ooh mutta nyt täytyy hieroskella silmiä!

Katsokaa, katsokaa, minun nimeni on päässyt ensimmäisen kerran elämässä Helsingin Sanomiin kirjan yhteydessä. Kirjan, joka on aivan iki ja oma. Ihmettelinkin, että miksi tuossa viime päivinä on googletettu niin paljon Minä rakastan sinua nuorta miestä. Toivottavasti löytää tiensä lukijoiden hanskoihin!

Ja sitten: Tervetuloa julkkareihini. Kaikki kynnelle kykenevät tai vaikka korvanlehdellekin kykenevät. Tapahtumaa on ravintola Vastarannan Kiiskessä tiistaina 30.8. klo 19-22. Rauhallisia tavuja minun suustani. Yritän myös nakittaa pari runoilijaystävää paikalle porisemaan. Kirjaani voi ostaa sieltä. Facebookissa voi vaikka ilmoittautua tapahtumaan, jos haluaa etukäteen.

Ja sitten vielä: tässä teille saksankielentaitoisille saksankielinen blogini. Enjoy or don't enjoy. Se keskittyy lähinnä kielellisiin huomioihin ja hauskoihin ilmauksiin. Sekä tietysti kummallisuuksiin tai kepeisiin tapahtumiin.

13 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Minä mietinkin, että mistä tuo eräs uutuusluettelosta esiin pompannut nimi oli niin tuttu. :) Hienoa! Ja kirjasi julkaistaankin ihan pian.

  VastaaPoista
 2. ...ja jälleen Onnittelut, Helmi-Maaria! SInulla pitää kiirettä.:D

  VastaaPoista
 3. Onnea listalle pääsystä :) Ja mukavalta näytti tuo saksankielinen blogikin, minäkin jopa ymmärsin jotain (enemmän ymmärrän kuin puhun). Hyvä paikka verestää omaakin kielitaitoa.

  VastaaPoista
 4. Kiitoskia kaikille :) Toivotaan, että vastaanotto on hyvä eikä tyrmää minua loukkojen loukkoon.

  Ja toivottavasti tosiaan saksankielisestä blogista on iloa teille siellä Suomessakin..ainakin se tulee olemaan hyvin helppoa kieltä!

  VastaaPoista
 5. Kiva juttu, onnea julkisuudesta!!!

  VastaaPoista
 6. Oi, kiitoksia myöskin teille, Susu, Kirsti ja Hanna! Sekä tietystikin hyvää päivää.

  VastaaPoista
 7. Onnea! Ihana juttu. Blogissani on muuten haaste sinulle :-)...

  VastaaPoista
 8. Onnittelut kirjan julkaisemisesta! Ja mukavaa elokuun jatkoa!

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia Marleena ja hauskuutta sinnekin :)

  VastaaPoista