torstai 8. syyskuuta 2011

Kurpitsaperkele!

Kyllä nyt lähtee. Taisin tuota Kirsti Ellilän blogia lukiessani ajatella jo pari päivää sitten, että minäkin tahdon kokeilla kurpitsakeittoa, koska minäkin inhoan kurpitsapikkelssiä. Ja nyt on kuulkaas hellalla porisemassa kurpitsa. Pitikin oikein taistella sen kanssa. Herranen aika, en tiennyt lainkaan, että kurpitsa, niin pehmeältä kuin näyttääkin jossain mielessä, on niin kova ja vaikea! Hampaat irvessä hakkasin sen paloiksi, perkelettä teki mieli kitistä.

Ja nyt ajattelin vielä kaiken lisäksi kaapia siemenet talteen ja tehdä niille jotain, sillä minä olen siemenihminen, joka tunkee siemeniä sisäänsä silmistäkin asti melkein. Odotan hyvää keittoa. Saako sitä?

Täällä sataa vettä. On ihan syksy. Mikä on ihan hassua, sillä viikonlopuksi on luvattu taas hellettä.

Ja minä kirjoitan entistä ja nykyistä sekaisin, mikä on(ko) maailman pahin virhe.

6 kommenttia:

 1. Miten kävi keiton? Tosiaan, kurpitsa tarjoaa vastusta. Pitää olla kunnon keittiöveitsi ennen kuin sen kimppuun kannattaa käydä.

  VastaaPoista
 2. Keitosta tuli suorastaan erinomaista ottaen huomioon, että koskin kurpitsaan ensimmäistä kertaa ikinä :) Keittiöveitsi on kyllä nyt sitten joululahjaintoivelistalla, oli sen verran hikinen kurpitsapaini!

  VastaaPoista
 3. Minusta on virhe kirjoittaa vanhaa ja uutta sekaisin. Siitä seuraa vain sarja katastrofeja ja nälänhätää ja maailmanloppu yms.

  Mutta kun se on ihanaa! Sekavaa mutta ihanaa. Aina kun epäonnistuu, voi alkaa tehdä sitä toista tekstiä. ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, nyt taitaa seurata katastrofien katastrofi, kun päätin yrittää yhdistää vanhan ja uuden. En tiedä seuraako tästä muuta kuin totaalinen loppu!

  VastaaPoista
 5. Itse ehdottaisin - ihan vain jotta tuomiopäivältä vältyttäisiin - että tuhoat välittömästi jommankumman tekstin. Eihän niille ole kummallekin tilaa tässä maailmassa.

  VastaaPoista
 6. Ehdotus on varmasti hyvä, mutta olen jääräpää tai pelkuri. Tai silkasti tyhmä. En uskalla heittää hyvää tekstiä pois. Ja tällä kertaa olen niin olevinaan päättänyt onnistua, että katsotaan, millainen loppu tälle projektille ikinä tuleekaan..

  VastaaPoista