torstai 27. lokakuuta 2011

Minä messuilla

enkä sentään. Kirjojen muodossa kylläkin. Melkein unohdin jo Helsingin Kirjamessut, kun en ole lähellä. Ja kun on ollut vieraita, retkeä sun muuta. Huomennakin alkaisi taas matka, pikamatka, Münsteriin. Aamun ehdin kirjoittaa, pitkästä aikaa, minusta tuntuu että repeän jos en viimein saa.

Menkää, ystävät hyvät, kirjojen ystävät rakkaat, menkääpä kaikki joukoin ja sankot kädessä. Kirjat ovat maailma. Ja sitä paitsi ne ovat monta maailmaa. Kustantamoni ntamo on osastolla 7C58. Siellä näkyisi kuvien perusteella käyneen niin, että minun rakkaani Silja ja Mai sekä Minä rakastan sinua nuori mies ovat päässeet oikein eturivin paikoille hyllyyn. Ne odottavat lukijoitaan. Toivottavasti niitä tulee yhä. En tahtoisi, että ne joutuisivat pölymassan alle unohduksiin. Pelastetaan kirjat. Pelastetaan monet kirjat, jookos.

Anteeksi, sitä paitsi, että miltei hädintuskin unohdin messut. Ei niin saisi käydä. Siellä nimenomaan pitäisi käydä. Tosin itseä ahdistelevat suuret massat ja puristuksiin joutuminen, mutta ainahan voi paeta kirjoihin pakoon ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että kirjasi ovat hyvin esillä messuilla. :) Vietin messuilla eilen monta tuntia, mutta ehdin laukata (!) messuhallissa aika pikaisesti, koska iltapäivän olin kiinni muutamassa tilaisuudessa. Mutta huomenna menen uudellaan, silloin kurkkaan kustantamosikin osastolle.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti messuilla oli hauskaa laukkaamisesta huolimatta :)

    VastaaPoista