keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Näetkö todella?

Jotenkin on linkkipäivä. Ei lenkkipäivä lainkaan. Kirjoittaakin pitäisi ennen leipäsessioita.

Kiinnostava matkateksti. Oma haaveeni on kiertää Etelä-Amerikkaa vuoden päivät. Vain Paraguayn olen tähän saakka nähnyt, kiitos Alluseni. Ja tuo pienoisbudjetilla matkailu kiinnostaa erityisesti. Olen nähnyt minäkin kamalaa roskaamista mm. Kaakkois-Aasiassa. Ja täällä Saksassahan muovia kuluu järjettömän paljon. Onneksi kierrätys on tehokasta.

Täällä on lukijoille, kirjojen lukijoille erityisesti, kuvia lukevista ihmisistä. Sylvia Plathkin siellä kuikkii.

Eikä tässä vielä kaikki. R sai työtovereiltaan lahjakortin "Dinner in the Dark" -ravintolaan. Jos saamme varattua pöydän, menemme sinne lauantaina, jos emme, sitten pitänee ensi vuonna rynnistää. Tässä on pieni esittelyvideo tulevasta pimeästä kokemuksesta, jota odotan varsin innolla. Miltä tuntuukaan tehdä kaikki ilman tärkeätäkin tärkeämpää aistia; näköä. Käsittääkseni emme myöskään etukäteen tiedä, mitä syömme.

Hyvästi marraskuu, sinä kuukausista ihmeellisen lempeä tänä vuonna. Ette usko, miten odotan Suomen matkaa. Enää tasan kaksi viikkoa ja sitten olen varma!

3 kommenttia:

 1. Hassu tuo video, totta kai; pakottaa syömään sormin tai ainakin etsimään ruuan sormilla...

  Kiitos linkeistä ja tekstistä, Helmi-Maaria!<3

  VastaaPoista
 2. Odottamisesta puheen ollen, minulle tuli kirjastosta eräs odottamani kirja. Arvaatko mikä? ;)

  VastaaPoista
 3. Niinpä, Aili, hassu video ja varmasti mieleenpainuva kokemus :)

  Ja voi apua armas Villainen sukka, pelottaa odotella, mikä on tuomiosi! Toivottavasti et ahdistu liikaa nuoren miehen parissa ;)

  VastaaPoista