maanantai 5. joulukuuta 2011

Apua, eka arvostelu!

Olen kyllä jo odotellut arvosteluja, mutta jotenkin olen siirtynyt tilaan, jossa niitä ei ole. Ja sitten kun sellainen omasta kirjasta kohahtaa eteen, on hetken hieman hämillään.

Kiiltomadosta löytyy Minä rakastan sinua nuoren miehen ensimmäinen arvostelu.

En tiedä, mitä sanoa. Tai ajatella. Kun en ehkä täysin vielä ymmärrä. Joten nyt lähinnä vain iloitsen siitä, että kirja on huomattu. Täältä voi lukea pienehkön lukunäytteen, ja jos oikein innostuu, kirjan voi vaikka tilata itselleen tai jollekin toiselle jouluiseksi lahjaksi. Myös Silja ja Mai on olemassa. Huomenna täyttyy tasan yksi vuosi siitä, kun se julkaistiin. Se sai osakseen hienot arvostelut, mutta silti pelkään aina, että mitä kohtaankaan, jos etsin.

9 kommenttia:

 1. Onnittelut! Minäkin huomasin kirjastasi kirjoitetun arvostelun Kiiltomadosta.

  VastaaPoista
 2. Minultakin isot onnittelut! Kamalaa seksismiä, mutta mielestäni on aina erityisen hienoa, kun mies arvostelee myönteisesti naisen kirjoittaman kirjan. Tai siis osoittanee epäluuloisuutta puoleltani miehiä kohtaan...?

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! Tosiaan tärkeintä on, että huomataan jossain. Mutta siis en aivan ymmärtänyt arvostelua täysin ensilukemalla enkä kyllä toisellakaan..mutta ei se kuulemma tyrmäystippa ole, vaikka ensin siten tulkitsinkin :)

  VastaaPoista
 4. Ei ollut tyrmäys ollenkaan! Minä ainakin kiinnostuin kirjastasi entistä enemmän, kun luin arvostelun. En ollut aiemmin tajunnutkaan, että se vie tulevaisuuteen! :-)

  Toivottavasti arvioita tulee lisää!

  VastaaPoista
 5. Onnea ensimmäisestä arvostelusta, Helmi-Maaria!

  Luin kirjasi arvostelun; mielestäni se ei teilaa teostasi, vaan ottaa siihen järkiotteen. Teoksesi on lyriikat-luokassa, siis runouden puolella, jos asian oikein ymmärsin.

  Minä rakastan sinua nuorimies on epäsovinnainen romaani, ei mahdu vanhakantaisen lukijan ajattelutapaan. Saamme pian lukea, mitä muut sanovat!

  Oikein hyvää itsenäisyyspäivää, Helmi-Maaria.<3

  VastaaPoista
 6. Paula: Niin..mutta hieman se on epäselvä siinä mielessä, että mitäs mieltä tämä arvostelija nyt on. Toivottavasti sinäkin pääset lukemaan kirjani ja hyvä, jos kiinnostus heräsi :)

  Aili: Kiitos samoin! Minusta on hieman hassua, että romaanini luokitellaan lyriikaksi pelkästään kielensä takia..kun se kuitenkin on proosateos. Siis hienoahan on, että se häälyy rajoilla, mutta tuntuu, että jos vähänkin kirjoittaa runollisella kielellä, kategorisoidaan heti ulos proosasta, kuten kävi Siljan ja Main kanssa. Mutta tosiaan odotellaan innolla muita arvosteluja, josko niitä nyt sitten tulisi :)

  VastaaPoista
 7. Onnea ensimmäisestä arvostelusta :) En uskaltautunut sitä lukemaan, kun kirja odottaa lukuvuoroaan hyllyssä. Innolla odotan minkälaisen olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 8. Minä taas keskityin arvostelua enemmän lukunäytteeseen. Onpa ihanan lyyrista! Toki oma tyylini on aivan erilainen, mutta fokusoidaan siihen, että "itse en pystyisi vastaavaan" minun suustani on kohteliaisuus sinulle.

  VastaaPoista
 9. Villasukka, minä odotan innolla sinun lukukokemustasi :) Ja Dee, thänks ;)

  VastaaPoista