tiistai 24. tammikuuta 2012

Psykologinen itsearvostus

Tarkastin juuri Minä rakastan sinua nuori mies -kirjastotilanteen. Vihdoinkin se löytyy Helmetistä (jostain kumman syystä Helsingin seudulla kirjani tulevat kirjaston hyllyille puoli vuotta julkaisun jälkeen?!), mutta vain yhtenä kappaleena. Tikkurilasta. Sillä on siellä neljä varausta. Silja ja Maikin on juuri nyt luettavana sekä myöskin kirjaston hyllyllä.

Kirjablogi Kirjainten virrassa oli tuossa männä päivinä  mielenkiintoinen kirjoitus siitä, millä hakusanoilla varustettuja kirjoja voisi/tahtoisi lukea tai ei missään nimessä voisi/tahtoisi lukea. Eli siis esimerkiksi se miten kirjat on luokiteltu kirjastossa, voi vaikuttaa lukuvalintoihin. Joten minäpäs innostuin ja katsastin, millä hakusanoilla omat romaanini löytyvät. Koska olen laiskalla, uneliaalla tuulella (eilen nukuin muutes kahdet kahden tunnin päiväunet?!), pistän tänne nyt vain Helmetistä löytyvät hakusanat, mutta ilokseni kirjojani löytyy myös mm. Jyväskylän, Joensuun ja Lahden kirjastoista.

Minä rakastan sinua nuori mies:romaanit

psykologiset romaanit

rakkausromaanit

rakkaussuhde

surutyö

muistot

intohimo

sairaus

syöpätaudit

rakastetut

kuolema

menetys

kaunokirjallisuus

Silja ja Mai:


psykologiset romaanit

seksuaalisuus

rakkaudettomuus

itsearvostus

naiseus

romaanit

kaunokirjallisuus


Itseäni kiehtovat onneksi kaikki nuo omien romaanieni hakusanat :) Eli jos jonkun romaanin löytää jollakin noista sanoista, saatan sen hyvinkin lukea. Lisäksi "monitulkintaisuus", "klassikko", "monikulttuurisuus" jne. saavat minut aina syttymään. Luulen, että tuo kolmas rakas sana- ja merkityskimppuni, joka on juuri lentänyt käsistäni pois kohti painotalojen sekamelskaa, saa osakseen joitakin yllä olevista hakusanoista sekä lisäksi sanat "perheväkivalta", "intohimo" ja "itsetuhoisuus".

2 kommenttia:

  1. Löytyy myös hieman pohjoisemmasta kirjastosta ;) Vapautan pian tuon ainokaisen joka pyynnöstäni tilattiin, toivottavasti joku sen nappaa palautettujen hyllystä! Postausta aiheesta siis luvassa...

    VastaaPoista
  2. Heips! Niin joo tosiaan, löytyykin, kiitos vain pyynnöstä kirjastoon. Jostain syystä kirjojani tilataan kirjastoihin vain pyynnöstä, joten on ollut ilahduttavaa nähdä, että niitä on pyydelty :) Ja apua..mua pelottaa aina kaikki reaktiot, mutta odotan kyllä mielenkiinnolla, mitä sanottavaa sinulla on nuoresta miehestä...

    VastaaPoista