keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Menestystä!

"Sinulla on kiva pää", sanoi tänään minulle eräs lapsi.
Että kai se koepäiväni meni hyvin...?

Luulin, että minulla on pelkästään iso pottu pitkän kuikelokaulani jatkeena.
Mutta että kiva...

Jännityksellä odotan, mitä huomisen koepäivän lapset sanovat. Että jalkani ovat hieman arkiset, kenties. Tai että onpa sinulla eläimelliset korvat. Tai että tulethan sinä tänne uudestaan, kuten muuten tänään eräs toinen lapsi sanoi. Tulen, meinasin vastata, mutta enhän voinut, kun en tiedä.


R:n mielestä näytän tältä...

5 kommenttia:

 1. No, lapset varmasti pitävät sinusta enemmän kuin...:-)

  R. valitsi tosi söpön otuksen. Meille Meri oli aina töyhtötiainen...toivottavasti lapsi ei saanut traumoja...

  VastaaPoista
 2. Olipas hauska kirjoitus! Lasten suusta se totuus... Ota kohteliaisuutena, lapsen mielestä sittisontiainenkin voi olla kaunis ja kimaltava.

  VastaaPoista
 3. Leena: Tuskinpä Meri on saanut traumoja, töyhtötiainen kun kuulostaa söpöltä :)

  Minun siskoni kutsui minua joskus kuikeloksi. Ei kovin mairittelevaa :D

  Valkoinen Kirahvi: Niin, pakkohan tuota on ainakin hyvänä merkkinä pitää :D

  VastaaPoista
 4. Hauskannäköinen tuo emulintu (tai ainakin luulen sitä emuksi);)

  VastaaPoista
 5. Olipa hymyn suupieliin nostattava kirjoitus, kiitos. Tästä huokuu onni, sekä tyytyväinen ja levollinen mieli kokonaisuudessaan. Lasten suusta tulee, jos ei nyt aivan totuus, niin totuutta mukaileva töksäytys. :) He eivät juuri mieti mitä voi sanoa, mitä ei, vaan ajatus pukeutuu sanaksi ennen kuin ehdit kissaa sanoa. Olen saanut kuulla samanmoisia lausahduksia lasten kanssa työskennellessäni eikä sitä voi kuin huumorilla ottaa. --vaikka toisaalta; kyllä sitä jälkeenpäin miettii pienessä mielessään, että tulikohan sieltä kuitenkin se totuus? ;)

  Oli ilahduttavaa lukea kustannussopimusten toteutumisesta ja kirjallisen urasi etenemisestä. Itse lähetin yhden käsikirjoituksen viime vuonna useaan kustantamoon ja sain takaisin kohteliaat ei kiitokset, vaikkakin yhdestä vastasivat, että ovat valmiita katsomaan uudestaan kunhan viilaisin yksityiskohtia kuntoon. Masennuin tietenkin alkuun, mutta aloin ajatella asiaa toisin: Joskus on taisteltava unelmien eteen enemmän kuin uskoisi edes jaksavansa.

  Tekstisi rohkaisi jatkamaan edelleen kirjallisen ilmaisun parissa =) Kiitos ja menestystä! Sinulla on viehättävän runollinen tapa kirjoittaa.

  VastaaPoista