lauantai 4. helmikuuta 2012

Olen kohde.

Nytpä pukkaa kirja-arvostelua kirjastani! Ensin mieltä ylensi Villasukka kirjahyllyssä -blogista löytynyt ylläri ja nyt sitten eilen tämä lukeminen.fi-sivulta, Kirjamymmelin matkassa -blogista.

Minua todella pelottaa, aivan suoraan sanoen kamalasti, lukea tai kuulla ihmisten mielipiteitä kirjoistani. En tiedä miksi, sillä olen sinut romaanieni suhteen. Minun mielestäni ne ovat loistavia ja piste. Tosin ehkä pelkään juuri sitä, että muiden mielestä ne eivät ole muuta kuin soopahoopaa, ja että oma näkemykseni loistavuudesta on jotenkin kieroutunut (?). Mutta eipähän tässä voi muuta tyypillistä puksauttaa kuin että kauneus on katsojan silmissä ja lukijan suurennuslasissa.


Tätä sietikin juhlistaa tänään falafel-dönerin avulla. Ja nyt on teepannu kuumana, sillä vuorossa on munkkihetki Two And Half Men -jaksoja katsellen. Myönnän; olen koukussa kyseisen sarjan vanhoihin jaksoihin. Meidän yhteinen väsymyspäiväharrastuksemme on lepuuttaa aivoja katsomalla tyhjänpäiväistä soopaa. Mutta kieltämättä nauran usein, kun katson sitä. Lisäksi Family Guy ja uusi löytö, Modern Family, saavat naurun pintaan. Leppoisaa lauantaita!

9 kommenttia:

 1. Vaikka tekee aina hiukan kipeää antaa oma tekstinsä muiden arvosteltavaksi, niin täytyy olla aivan mahtava fiilis, kun joku antaa omalle kirjalle julkista huomiota!

  P.S. Ne munkit olisi voinut jättää pois poastuksesta, tv. nimi. Slurps

  VastaaPoista
 2. Oma teksti, jonka päästää maailmaa samoamaan, kohtaamaan kaikki ne erilaiset ihmiset ja lukijat. Ne, jotka kokevat jokainen teksin oman taustansa kanssa.

  Ihan mieletöntä, että sinulla on kirja kirjoitettuna ja kansissa! Luin arvion ja ihan en edes osaa kuvitella, miten hyvältä mahtaa tuntua positiivinen palaute ja miten karmivalta, jos palaute onkin jotakin muuta.

  VastaaPoista
 3. Vera: Niin, onhan se mahtava fiilis, etenkin kun on ylistävä arvostelu :) Munkit ovat nyt poissa koko maailmasta..

  Valkoinen Kirahvi: Totta; ihana tunne, kun jää hyvä mieli arvostelusta. Ja murska-arvostelu saisi kyllä mielen latistumaan. Tosin opin ottamaan sellaista vastaan kirjoituskoulussa, ja jokainen hylsy kustantamoilta on myös pisteliäs piikki ihoon, joten ehkäpä se kirpaisisi vain hetkellisesti..

  VastaaPoista
 4. Onnittelut jälleen, Helmi_Maaria.<3

  Mukava saada hyvää palautetta...

  Oikein hyvää hemikuun jatkoa sinulle.<3

  VastaaPoista
 5. Tunteetonhan sinä olisit ellei ahdistaisi kuulla arvosteluja.

  Ja ihan oikeasti ei enää noita ihania kuvia, minulla on jääkaapissa kaksi kalkkunaleikettä eikä leipää että saatana. :( :( :(
  r

  VastaaPoista
 6. Kiitos Aili ja samoin, heleää helmikuuta Pohjois-Karjalaan!

  Dee, sorkke, oli ihan pakko postata kuvia ruoka-asioista :) Sähän voit olla luova ja keksiä jotain niistä kalkkunaleikkeistä. Laita ne lentämään!

  VastaaPoista
 7. Sehän auttaakin nälkään - ja makeanhimoon. Itse asiassa löysin pakkasesta leipää. Ai että kun se maistuu ihanalle kun ajattelee vastavalmistettuja munkkeja.

  VastaaPoista
 8. Arvosteluja ilmestyy kuin sieniä sateella ;) Kävinkin heti kurkkaamassa Kirjamymmelin ajatukset (nuo molemmat linkit muuten veivät samaan sivustoon).

  Miehenpuolikkaat on kyllä loistava. Minä olen sen lisäksi koukussa mm. Californication-, Rillit huurussa- ja Sons of Anarchy -sarjoihin. SoA edustakoon listassa vähän vakavampaa linjaa ;)

  VastaaPoista
 9. Täytyykin korjata tuo linkkivika, kiitos huomautuksesta. Mä en noita luettelemiasi sarjoja tunne, mutta "aivojentyhjennyskatsottavaa" on hyvä olla aina välillä :)

  VastaaPoista