maanantai 19. maaliskuuta 2012

Haluatko kirjani II

Ohhoh. Hieraista silmiä täytyy maanantai-illan huumassa: te olette tehneet minun blogistani 20 000 kävijän blogin. Päivittelenpä jälleen: uskomatonta, että kavereita ja perhettä varten rakentamani "Saksaan muuttaneen kirjailijan päiväkirja" on yhtäkkiä levinnyt kaikenmoisiin silmiin. Luulen jopa, että kaikki perheenjäsenet eivät jaksa tätä enää lukea, mutta teitä muita kyllä riittää. Mikä on ilahduttavaa ja hurjaa.


Kiitos kaikille ja syökää kermaleivoksia!

Viime aikoina kävijämäärä on ryöpsähtänyt siihen malliin valloilleen, että jopa melkein pelottaa. Rekisteröityneitä lukijoita on jo 57, mikä on suuri luku minulle, jonka blogi ei taida olla nykyään keskittynyt mihinkään. Mutta jatkossa(kin) kirjoitan ajattelematta minkäänmoisia lukuja. Sanoilla vain on väliä, elämällä, sillä että siellä aidan toisella puolella kasvaa yhtä paljon luontoa kuin täälläkin.

Ai niin, ja koska viimeksi 10 000 kävijän räpsähdettyä mittariin lupasin järjestää kirja-arvonnan aina, niin tässä se nyt on. Jos tahdot esikoisteokseni Siljan ja Main tai toisen painautumani Minä rakastan sinua nuoren miehen, ole hyvä ja jätä puumerkkisi kommentin muodossa tähän tekstiin. Ja vaikka et tahtoisikaan kumpaakaan itse, kannattanee osallistua ja voittaa kirja muuten vain, kirjalahja kun on aina hyvä lahja.

Viimein kehyksissä ja seinällä. Anni Halosen maalaama valloitus!

Enemmän noista teoksistani voitte lukaista tuolta oikean laidan linkkipalkista. Että niin. Jos himottaa kirja, naiseuteen keskittyvä tai nuorta miestä kaipaava, kommenttia kehiin. Kuten täällä blogistaniassa on tapana: kaksi arpaa saat, jos linkität arvontani. Ai niin, ja arvonnan suoritan vasta 1.4. aprillipäivän kunniaksi. Pitääkin merkitä kalenteriin, etten mene unohtamaan.
Koska R on poissa, arvonnan valvoo uusi kirppislöytöni. Herra joku vanha pormestari, joka pääsi seinään.

Oikein kaunista viikkoa toivottelen täältä ja koetan päihittää tai siis ylittää yllättävän kirjoitusesteen. Sanat ovat kadonneet mutta ideoita kyllä sikiää. Että kaipa se tästä, ja blogitekstejä sentään tulee, näemmä, joten ei liene syytä kummempaan huoleen. Ehkä täytyy taas kirja-arviota pistää kehiin tässä pikkuhuumassa jonain iltana.

Pieni lisäys: Jotta myös "epäblogittajat" voivat osallistua, voitte kommentoida tätä myös Facebookissa tai sitten nimimerkillä tänne kommenttilootaan.

32 kommenttia:

 1. Toki osallistun arvontaan. "Silja ja Mai" kelpaa, jos arpa sattuu minua suosimaan.

  VastaaPoista
 2. Osallistun. Molemmat kiinnostavat. Yhdellä olen mukana, kun laiskuuttani en jaksa linkittää.

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan, kumpikin kiinnostavat. Arvovaltainen valvoja. :-)

  VastaaPoista
 4. Sukulsistasi minä jaksan lukea kaikki rustauksesi;) Mutta en osallistu arvontaan, koska minulla on kirjasi,jotka on myös luettu.

  VastaaPoista
 5. Kivaa kivaa. Onnea arpajaisiin. Ja sukulaiseni kuka oletkin, ei väkisin, ei väkisin!

  VastaaPoista
 6. Mukaan lähdetään. Molemmat helt ok.

  VastaaPoista
 7. Kumpi tahansa kirja kiinnostaa, mutta koska juuri äskettäin löysin kirjastosta ja lainasin 'sen toisen' niin siitä syystä sanon nyt tavoittelevani mieluummin Minä rakastan sinua nuori mies -kirjaa! :)

  VastaaPoista
 8. Osallistun arvontaan, kumpikin käy. :)

  VastaaPoista
 9. arvontaan. Kumpi tahansa olisi mieluinen.

  VastaaPoista
 10. Olen mukana kisassa! Olen törmännyt kirjoihisi niin useasti viimeisten kuukausien aikana, että heräsi kiinnostus tutustua niihin hieman lähemmin.

  VastaaPoista
 11. Hei Helmi-Maaria!

  Osallistun minäkin vaikkapa sillä kahdella arvalla.

  Tein postauksen Siljasta ja Maista, ja mainitsin myös kirja-arvontasi. Voin panna sen myös sivupalkkiin;DD

  Onnea sinulle ja blogillesi.<3

  VastaaPoista
 12. Jeejee, go, Helmi-Maaria!

  Minä haluan Silja ja Main.

  Ja hyi, ei kermaleivoksia. Tai no joo okei. Leivoksia, nam nam. Paljon kermaleivoksia nimim. menen tänään treeneihin.

  VastaaPoista
 13. Arvonnat on kivoja, haluan mukaan :)

  Terv. Lissu

  VastaaPoista
 14. Mielelläni osallistun arvontaan, yhdellä arvalla kiitos :) Voisin ottaa Siljan ja Main omakseni, sille voisi suoda useammankin lukukerran -niin kuin myös MRSNM:llekin, mutta sanotaan nyt astetta mystisempi esikoisesi.

  VastaaPoista
 15. Otsikkoon vastaten: haluan! :) Yhdellä arvalla osallistun, ja hyllyni kaipaa kirjaa Minä rakastan sinua nuori mies.

  VastaaPoista
 16. En ole tutustunut vielä kumpaankaan kirjaan, jospa sitten luen ensin Siljan ja Main, jos onni potkaisee. Tuolta Aili-mummon kautta tänne lennähdin.
  Terveiset Saksanmaalle täältä keskisestä Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin mie linkitän kans ommaan kyökkiin!

   Poista
 17. Mukana, mukana...

  Nuori mies olis poikaa tämmöselle vanhalle, mutta Silja ja Maikin passaa :-)

  Pidän "sanoistasi"!

  VastaaPoista
 18. Vai että ovat sanat kadonneet? Höpön löpön, sanon sinulle, kuten höpöttävällä 6-vuotiaalle pikkuveljelleni ;) Ainakin blogissa tuntuu, että sanasi ryöpsyvät ulos helposti ja vaivatta ja tanssivat riveillä kuin sudenkorennot. Tekstisi on aina yhtä kaunista, suotta epäilet ja murehdit, vaikka se kai tuppaa olemaan ammattitauti. Niinhän sitä sanotaan, että taiteilija on aina yhtä hyvä kuin viimeinen työnsää --tämä mantra jäi soiman päähäni eräänkin projektin jälkeen ja paineet kasvoivat uusiin sfääreihin. Ajattelin, että mikään ei riitä, että minun on tuotettava aina vaan parempaa materiaalia ansaitakseni arvostuksen uudelleen. Katala kierre, mielen kierre.

  On todellakin kummallista huomata, miten blogin lukijamäärät kasvavat ja erityisesti tilastojen seuraaminen hätkähdyttää: Yhtenä päivänä klikkaat epähuomiossa tilastot auki ja hieraiset silmiäsi kun huomaat blogia luetun tämän päivän aikana satoja kertoja! Silloin sitä miettii, että miksi. :D Kuka täällä oikein käy ja mitä tällä blogillani on annettavaa ? Hyvältähän se tuntuu, vaikkakin kummalliselta. Sinun ei kyllä tarvitse syitä miettiä; kirjoitat sellaisella taidolla, että kuka tahansa kirjallisuutta ymmärtävä (ja ymmärtämätönkin) täällä viihtyy.

  Kiitos tästä ja kiitos virtuaalisesta laskiaispullasta! :) Osallistun arvontaan samalla, olisi kiva lukea kirjasi, jonka arvostelut olen käynyt lukemassa läpikotaisin. :> (Tosin jos voittaisin, luulisin aprillipilaksi ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, elä sentään aprillipilaksi mene luulemaan, jos voitto lätkähtää kohdalle :D Kiitos sanoistasi!

   Poista
 19. Heiii kivaa, että näinkin moni on jo osallistunut arvontaan :) Ilahduttavaa ja säpinöivää. Olen hyvin väsynyt työpäivän päätteeksi (venähti kotiinpaluu hyvin pitkäksi, kun kävin vielä töiden jälkeen ostoksilla ja kaverin kanssa elokuvissa), joten suonette anteeksi, etten jaksa kommentoida yksityiskohtaisemmin kommenttejanne.

  VastaaPoista
 20. Ehdottomasti haluan! Kumman vain. Yritän muistaa linkittää tänne seuraavassa blogauksessani (huomenna), siinä tapauksessa jätän vielä toisen kommentin.

  VastaaPoista
 21. Osallistun arvontaan!
  nimimerkki Pilvikartasto

  VastaaPoista
 22. Haa, aarteita tarjolla! Osallistun kahdella arvalla, käynpä heti heittämässä linkin omaan blogiini. Enkä osaa valita, molemmat ovat lukulistallani...

  VastaaPoista
 23. Oho, vai tämmönen. 20,000 on mieletön määrä! Onnittelut! Molemmat kirjat kiinnostavat.

  Tässä vaiheessa lienee paikallaan tunnustaa, että itseasiassa törmäsin kerran Siljaan ja Maihin kirjastossa. Tais olla viime kesänä, kun kävin pitkästä aikaa Kallion kirjastossa. Se oli laitettu siellä oikein näyttävästi esille: suositushyllyyn ja siihen malliin, että se osui ensimmäisenä silmiin kun tuli ovesta.

  En kyllä silloin uskaltanut lainata sitä, kun olin vielä niin tuore raapustelija, että koitin suojella sieluani "liialta" taiteellisuudelta :)

  VastaaPoista
 24. Eipä se liian taiteellista taida olla. Omaa hengentuotantoa vain..käyttäisin mieluummin sanaa hullu Siljasta ja Maista :)

  VastaaPoista
 25. Hullu kuulostaa hyvältä. Tapasin tänään sellaisen. Harmittaa kun kirjoitan blogia omalla nimellä. Muuten olisin voinut kertoa kohtaamisesta blogissani. Nyt en uskalla, kun tyyppi oli vähän uhkaava ja saattaa selvitellä tekemisiäni. Sinäänsä jännä tilanne, että olin paikassa joka oli pullollaan pieniä lapsia. Sain onneksi puhuttua hullun pihalle. Tunnin suostuttelun jälkeen.

  VastaaPoista
 26. Heyy sys!
  En varmana ole kyllästynyt lukemaan kun luen aina ja vaan. Mutta en osallistu arvontaan kiitos, omistan opuksen jo :)

  Ja kyllä, pidän kovasti kirjoittamistasi asioista ja tämä blogi jaksaa luetuttaa juuri siksi, ettei se etene suunnitelmallisesti johonkin suuntaan.

  VastaaPoista