lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pieni kappale

arvostelua ja terveisiä Helsingistä. Olen tavannut jo tärkeitä ihmisiä ja tapaan vielä lisää; minusta tulee tällä tavoin iloisempi kuin ennen.  Ystäväni ovat täällä aivan taivaallisia. Minulla on heitä järjetön ikävä, vielä ikävämpi nyt, kun heitä näen ja kaikki on niin kuumottavaa.

Silmäni loiskuivat myös heti ja aina, kun luin Kritiikki-lehteä. Ja nyt minä kävelen Töölön läpi Kamppiin, käyn Esplanadilla syön jäätelön, palautan kirjoja I-neidille, joka täytti kolmekymmentä ja on ihana, ja sitä paitsi sain uutisia, että ehkä saan vakituisen työpaikan Münchenistä. Enkä sittenkään myy asuntoani. Sehän on jalokivi!3 kommenttia:

 1. Arvostelut kuvassa vaikuttavat hyvältä :) Hienoa jos työkuviot alkavat selvitä, eikä tulisi enää p***aa niskaan eikä tarvitsisi tapella leimoista ja pilkuista!

  Voi kiltti Pisarainen, voitko muuttaa kommentti -asetuksiasi? Ei voi enää seurata sähköpostitse kommenttivastauksia, Blogger ilmeisesti muuttanut sinunkin kommentti-ikkunan? En muista enää palata kommenteihin jos ei sähköposti siitä minua muistuta. Omassa blogissa oli myös sama muutos, jota en kyllä hyväksynyt yhtään vaan muutin erilaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Moi Helmi-Maaria!

  Nyt taisit saada Kritiikki-lehden luettavaksi, ja kirjasi kritiikin luettavaksi; ei taida kokonaan löytyä netistä?

  Hienoa, että arvostusta tulee, ja työpaikkakin; toivottavasti saat siitä työstä myös kunnon palkan.<3

  Oikein hyvää maaliskuuta sinulle, Helmi-Maaria.<3

  VastaaPoista
 3. Villasukka: Oi, en tiennytkään, että jotakin on muutettu kommentoinnissa. Koetan muuttaa asian heti, kun ensi viikolla pääsen ns. sorvin ääreen eli kunnolla blogittamaan.

  Aili-mummo: Niin, Kritiikkiä ei voi lukea netistä. Akateeminen myy sitä ja kirjastoihin se tulee myös. Toivotaan, että saan todella sen työpaikan. Olisi maailman helpottavinta :)

  VastaaPoista