torstai 12. huhtikuuta 2012

Ahaa, sanoimme yhteen ääneen.

Kiitos elämänkevät ja hirmuiset lähetteet! Tulkoon taivas niskaan ja värisköön nuori ruumis.

Minulla on ystävä nimeltä Sintsa, joka tuikkasi itsensä tuleen ja lähetti minulle suklaata, salmiakkia, purkkaa sekä dippikastikkeita. Tällä kertaa on jännittävää sanoa, että kosto elää, sillä se elää, ja Sintsa kokee jonakin yllättävän kaukaisena päivänä ennen kuulumatonta kutinaa. Joka lähtee matkaan täältä. Kun saisikin Sintsan tänne. Voisi polvistua yhdessä patsaiden eteen ja humaltua vähin äänin takavasemmalla sekä tietenkin kerrata kaiken, mitä on tullut tehtyä, niin että kuulija muistaa vielä huomenna.

Mitä minä selitän. Ehkä sitä, että kiitos pakettitaivas ja lähetykset, Fazer, kiitos elämä. Sekä ystävät. Tänne muuttaessa pelkäsin, että sinne ne jäävät, ystävät. Tottahan se on, etteivät yhteydet oikein pelitä, enkä kuule enää heistä samalla lailla tiheästi kuin ennen, mutta ovat ne siellä silti. Lohdullista.

Sitä paitsi aloitin eilen jotakin viimeistä. Katsotaan, mitä siitä kehittyy. Tekstin kantavana ajatuksena, tai oikeastaan lähteenä, on inho. Inho. Selvä, suora inho. Tiedättehän tunteen. Käytän siinä hyväkseni kokemuksiani mm. entisestä kamalasta Hesarin häirikkönaapurista (joka muuten sai sitten pois muutettuani häädön, hahaa!!) sekä kuulemiani elämän tosiseikkoja. Tai siis -tapahtumia. 

Tänään onnistuin riuhtomaan itseni sängystä ylös kello puoli seitsemältä. Ehdin kirjoittaa hetken ennen töitä, tai oikeastaan puolitoista tuntia. Illalla jatkuu. Menen juoksulle, kirjoitan, herään huomenna siihen että on perjantai. Perjantai jo nyt. Vallatonta! 

AI niin, vallan unohdin. Äitini (ja isäni) toi minulle Suomen tuliaisina myös Kritiikki-lehden numeron. Sen, jossa on arvostelu Minä rakastan sinua nuoresta miehestä. Luin sen eilen uudella paineella ennen nukkumaanmenoa ja näin unta ulostamisesta. Ehkä siksi ulostamisesta, että eilen töissä pienet ihmiset juoksivat kivuissaan wc:n puolella. Ja pelkään, että se tarttuu. Mutta siis mielestäni tuo arvostelu on lukemisen arvoinen. Suosittelen.

Huomenta ja miettikää, mitä vihdoin eilen teitte.

4 kommenttia:

 1. Ah miten ihanan kuuloinen paketti, vaikka voinkin nauttia noita herkkuja ihan vaivatta ilman postin välikättä. Fazer on tosiaan taikasana, herkkuja toisensa jälkeen. Nam :)

  Toivottavasti vessajuoksu ja kivut eivät tartu :(

  VastaaPoista
 2. Onneksi eivät ole vielä tarttuneet! Ja ihana oli tosiaan sekä paketti että yllätys :)

  VastaaPoista
 3. Aivan kutkuttavan ihana lause tuo että luit kritiikkiä ja näit unta ulostamisesta. Täällä meinasi herätä jo muutoin nukkuva talo naurunpysrskähdyksiini, jotenkin tuo lause onnistui iskemään suoraan nauruhermoon. Vaikka itse asia taitaa liittyä ihmisen psykofysiikkaan ja paineiden purkamiseen.

  No, toivottavasti et joudu oikeasti juoksemaan vessassa vatsa kipeänä.

  VastaaPoista
 4. Oi, tarkoitukseni ei ollut naurattaa noin :) Vielä ei ole tarttunut onneksi tuommoinen kamala tauti, joten pitäkäämme peukut pystyssä! Kaunista päivää!

  VastaaPoista