maanantai 9. huhtikuuta 2012

Eigentlich es war nett.


Kylläpä voikin väsyttää! Vanhempien (ja kenen tahansa) vierailut ovat rankkoja, näemmä, joten olen nukkunut tänään oikein kunnon päiväunet enkä mitään paljon jaksa. Sohvapäivä toisin sanottuna. Kahden viikon päästä on seuraavan vierasrykelmän vuoro. Tulee ystäväni Norjasta ja R:n vanhemmat kaupan päälle.

R ja sen takapiru.
Mutta vähän olen edes lukea jaksanut, Murakamin IQ84:ää, jonka lukeminen etenee jostain syystä hitaasti (olen tosin hyvin vaikuttunut alun perusteella), muuta ei pysty kai, vaikka juosta aion vielä tänään tai ainakin mennä kuntosalille, sillä minulle on kasvanut kaksoisleuka. Ainakin se ilmestyy aina leukaan, kun otetaan kuvia. Ei se siellä ikinä ole, kun katson peiliin. 

Heinäpupuja kaupan.
Olipa silti mukavaa kokonaisen pääsiäisen ajan. Käytettiin vanhempia Itävallassa asti, Imstissä, sillä siellä ei satanut. Täällä Münchenissä oli koko viikonlopun ajan kylmä ja yhä on. Satoi vettä ja eilen, voitteko kuvitella, lunta. Lunta. Omituista. Täällä on ollut niiiiiiiin lämmin jo, kohta kuukauden päivät paahtanut aurinko, ja nyt sitten yhtäkkiä pykäsi kylmää virtausta ja lunta. 

Synkkien pilvien München.
No, mutta vanhempia pyöritettiin silti ympäriinsä. Näkivät Nymphenburgin linnan, näkivät Olympiaparkin ja Englischer Gartenin, näkivät Marienplatzin ja vanhan kaupungin portteja, näkivät Viktualienmarktin ja olutta. Ja R:lle ostin lahjan, suomen kielen kurssin, ja päätin syvästi, että nyt vedän itseni niskasta ja opetan hänet aktiiviseksi. Suomen puhujaksi. Siis. 


Ja nyt minä jatkan sohvailua. Olen peruna ja palanen porkkanaa. Pitäisi kohta liikuttaa lihani ylös ja ulos, mutta sitä ennen vielä vähän tätä. Sitä paitsi kyllä, pääsiäispupu kävi täällä, uin Fazerin sinisessä ja Mignon-munissa ja nyt haukkaan suklaakanilta korvan. Moikkistamoi.

Kukkapuu ja lumet siinä.

8 kommenttia:

 1. Takatalvi ehti ihan sinne saakka;/

  On teillä ollut paljon touhua ja tohinaa 'vieraiden' kanssa.<33

  Mukavaa pääsiäisen jälkeistä arkea, Helmi-Maaria.<333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takatalvi kesti hyvin lyhyen aikaa, sillä tänään oli taas t-paitasää.

   On kyllä menoa riittänyt :D Onneksi saan puolitoista viikkoa levätä seuraavaa häkellystä varten. Kiitos samoin Aili, kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Paljon kaikenlaista vieraiden kanssa.Kiva on näyttää paikkoja muualta tuleville;minä ainakin tykkään siitä.Ja onnea R:n suomenkielen opiskelujen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään paikkojen näyttämisestä :) Ja kiitos...onnea ei tarvita, mutta tarvitaan jokin taikasauva, jolla myös R:n saa aktiiviseksi... :D

   Poista
 3. Kiva kukkapuu lumessa!

  Ihan sama ketä kyläilee, olen sen jälkeen aivan kaputt;-) Nyt olivat omat nuoret ja villi kääpiövillakoira ja nukuin tänään klo 10:een!

  Sitten tulee äiti neljäksi päiväksi ja on hirveästi menoa. Toukokuun lopulla Auli Kanadasta, kesäkuulla viikonloppuvieraita ja sitten heinäkuussa Jael...Onnneksi Jale ei herää klo 5 aamulla, kuten Auli. Olen uhannut A:ta, että hän ei saa kohta enää tulla meille...

  Hienoa, että laitat R:n suomen kielen kurssille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, täällä on kauniita kukkapuita ollut jo viikon ajan. Toivottavasti eivät ihan heti häviä :)

   Ja totta..aivan on sama, kuka on kylässä. Joten lepuuttelen tässä nyt sen verran kuin ehdin ennen seuraavia vieraita. Sinullakin kuulostaa kiireiseltä :D Jaksamisia ja kaunista kevättä!

   Poista