maanantai 16. huhtikuuta 2012

Elämän epämuodostuma

Sataa. Menen tänään puoleksi päiväksi töihin, vapaapäivän pidän torstaina, kun norjalainen ystävä saapuu. Saksan kurssi jatkuu pääsiäisloman jälkeen illalla. Jatkuu vielä toukokuun ensimmäiselle viikolle asti. Tekisi mieli lintsata, kirjoittaa kotona, mutta en voi tehdä niin. Tarvitsen kielioppia ja rahoilleni vastinetta.

Olin eilen niin väsynyt, etten saanut mitään aikaiseksi (okei, syyksi voin varmaan kertoa totuuden: tanssin puoli viiteen asti aamulla mm. kahden transvestiitin kanssa kahdesta tyttötoveristani puhumattakaan), joten päätin, että juhliminen ei ehkä olekaan sitten enää niin yleinen asia elämässäni kuin ennen, vaikka hauskaa se on, kauhean.

Olemme vähentäneet juhlimista rankalla kädellä, ennen niin villit ja vauhdikkaat minä sekä R, ja se on hyvä se; iloitsen, jos onnistumme vähentämään noin pitkälle aamuun jatkuvaa juhlimista vieläkin rankemmin. Riittää, jos pääsen tanssimaan vaikkapa vain kerran parissa kuussa. Nimittäin en kestä päiviä, jotka menetän. Menettämistä on se, ettei jaksa muuta kuin syödä. Ja nukkua. Ja lukea. Eikö olekin? 

Sitä paitsi olen itkenyt ensimmäisen kerran elämässäni hiusten takia. Näytän aivan järkyttävän rumalta. Kyllä. Tai ainakin hiukseni näyttävät. Halusin tuota, mitä olen kahden vuoden takaisessa kuvassa, sain tuota, mitä olen nyt, ja itkin aika pöyristyttävän vuolaasti, ja korjasin kampaajan virheitä omine saksikäsineni. 

Ihana Barcelonasta saatu tukka!
Tulisipa jo kesä ja kasvun aika. Kävimme eilen illalla syömässä parin kaverin kanssa, (mm, söin tuoretta parsaa ja hollandaisea!) ja toinen heistä sanoi käyvänsä Berliinissä parturissa säännöllisin väliajoin. Hänen lempikampaajansa kun muutti täältä sinne. Hän sanoi, että ensi kerralla minun täytyy mennä hänen mukanaan. Joten menen. Menemme kesäkuussa siis Berliiniin, kampaajalle, ja ajamme sitten takaisin. Uulalaa.

Kamala hiusasia. En kestä. Itkisin yhä, jos ei pitäisi mennä töihin.

9 kommenttia:

 1. Olen ihan varma, että aprin viikon kuluttua tukka jo asettuu kuosiinsa ja jnäyttää erilaiselta. Tuosta kuvasta ei oikein saa selvää muuta kuin kuin masentunut ilmeesi :) Isot halit joka tapauksessa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti asettuu. Työkaveritkin katselivat hetken päätäni ja sanoivat, että no, kyllä se kasvaa ja suosittelivat paria kampaajaa..eli siis se näyttää karsealta myös muiden mielestä. Kiitos myötätunnosta!

   Poista
 2. Komppaan Veraa! Ehkä se tukka siitä asettuu? (Ei se minusta pahalta näytä.) Ainakin olet uskaltanut kokeilla. Minulla on ollut sama hiustyyli koko elämäni yhtä etutukkaa lukuun ottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin..kokeilunhalua löytyi, mutten enää uskalla kokeilla. Joten toivotaan, että se asettuu, pian!

   Poista
 3. Joskus hiukset nyt vaan ovat se PÄÄASIA;) Ja joskus pienikin juttu tuntuu pilaavan koko nupin. Onneksi se ei ole totta. Hiukset kasvavat ja leikkaus asettuu parin viikon aikana ja silloin se on parhaimmillaan. Itse olen suosinut lyhyttä koko ikäni jo pelkästään siksi että hiuslaatuni on niin ohut ja sen lisäksi täynnä ärsyttäviä "pyörähdyksiä" joissa hiukset sojottavat mihin suuntaan haluavat eikä mikään föönaus auta. Nyt olen onneksi löytänyt mallin, jolla parhaiten harmia peitetään. Ongelma on aina ollut löytää luottokampaaja maailmalta. Täällä Espanjassa käyn suomalaisella kampaajalla 200 kilometrin päässä koska en osaa espanjaa eivätkä kampaajat englantia ja hiusten leikkausta on aivan mahdotonta selittää pelkin käsiliikkein:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, käsiliikkeet ovat vaarallisia. Se tuli Kiinassa koettua :D Mulla oli omituinen takatukka sen jälkeen ja siellä hauska lovi, mutten itkenyt silloin, koska silti letti kelpasi. Ja kyllä, joskus tuntuu, että hiukset ovat pääasia. Joten odotan päivien kulua ja kasvua...

   Poista
 4. Ihan turhaan itket. Minusta toi lyhyt tukka näyttää tosi hyvältä. Olet ihan valokuvamallin näköinen tuossa yläkuvassa, vaikka olet kai sitä muutenkin. Tämä oli rehellisesti sanottu, ei imartelua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu :) Kiitos. Kunpa vain näyttäisin tuolta nyttenkin, niin ei olisi syytä epäkauniiseen oloon. Kai se psykologista on..että jos itseä ei miellytä, niin on sitten ei-niin-viehättävä olo koko ajan..

   Poista
 5. Käyhän kurkkaamassa, sinulle on haaste blogissani:)

  VastaaPoista