perjantai 4. toukokuuta 2012

Kiitos kukkaistyttö!

Viimeisen seitsemän päivän sisään olen pääasiassa rakastanut postinkantajaamme. Joka muuten tuntee minut jo nimeltä. Tänään ilahduin.

Käsityötä Kukkaispäiväkirjasta!

Heräsin kuudelta. Kävin juoksulla ja kirjoitin kaksi erittäin tuottoisaa tuntia. Menin töihin. Istuin ulkona 5 tuntia tuntia, välissä kaksi sisällä ja puolikkaan juoksin postittamassa asioita, kuten esimerkiksi yllätyksen kummitytölle. Työpäivän päätyttyä olin myös väsynyt ja nälkäinen. Kiukkuinenkin.

Poljin kotiin tai pikemminkin kauppaan seitsemässä minuutissa. Matkalla haistoin Mariahilfsplatzin kevätmarkkinat. Teki mieli pysähtyä niiden kohdalla ja mennä syömään vohvelia. Mutta poljin kotiin, kuten kunnon emäntä, ruokakaupan kautta. Kaupassa riitti jonoa. Nälkä ja väsymys kasvoivat. Kiukku myös.

Sitten tulin vihdoin tänne, missä asun. Avasin postilaatikon. Siellä oli hauska yllätys Kukkaispäiväkirjan ihanalta pitäjältä. Olen ihastunut hänen blogiinsa kauniiden kuvien ja sanojen takia. Kiitos, pelastit perjantaini! 

Sain siis postikortin tervehdyksineen sekä rykelmän käsin tehtyjä kortteja. Rakastan postikortteja. Ostan sellaisia aina, kun silmiin osuu oikeita. Ja nyt sain, tuosta noin vain, ilostukseni kauniita sellaisia. 

Kivaa perjantaita kaikille muillekin!

T. Ruskearusina, joka yrittää istua loppukesän varjossa, sillä aurinko on jo syvällä ihon alla


2 kommenttia:

  1. Olepa hyvä! Mukava huomata, että ilahduit näin kovin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ilahduinkin, ja sun kuvat sun blogissa ovat niin ihania että hui!

      Poista