tiistai 8. toukokuuta 2012

Krooh, pyyh ja lähdenkö jo matkaan?

Uh. R ilmoitti, että joutuu työmatkalle Orlandoon kesäkuussa, juuri juhannuksen aikaan. Ensimmäinen ajatus oli, että miksi sen pitää mennä ja miten se voi ja että en kestä niin pitkää välimatkaa, taas. Mutta toinen ajatus oli, että haa. Rouva I kyseli taannoin, lähtisinkö hänen kanssaan Barcelonaan minilomalle, ja nyt olisi tilaisuus karata tyttöretkelle meren rantaan. 

Kolmas ajatus oli, että toteutan ideamme norjalaisen ystäväni ja aussipojan kanssa nyt sitten ilman R:ää; vuokraan heidän kanssaan talon ja menen viikoksi Italiaan. Mutta mitä jos he, ystäväni, tuntisivat vetoa toisiinsa ja romantisoisivat koko loman ja minussa velloisi vain kovempi ikävä, vaikka kuinka porhaltaisimme Italiassa. 

Joten neljäs ajatus myllää koko ajan päässä: mitä jos löydän halvat lennot Orlandoon. Mitä jos lähtisin mukaan. Orlandoon. Hmm. Mutta niin, mitä sitten tapahtuisi Australialle, jonne olen halunnut kautta aikojen. Ei minulla kaikkeen ole varaa. Sitä paitsi Münchenkin on ihana.


Että ehkäpä nyt sitten olen täällä vain, nautin kesästä, tapaan ystäviä ja juhlin heidän kanssaan kuin hyeena. Kirjoitan enemmän kuin muulloin. Ja ehkä, jos lentoyhtiöt suovat, käväisen siellä Barcassa jälleen, sillä työsuhde-etuihini kuuluvat vapaat maanantait (paitsi nyt parin viikon ajan, kun yksi työkaveri on lomalla). 

Haaveilu kasvattaa. Minulla on siivet. Lähden lentoon kuten tekstinikin taas; lähestyn jo sivua 90.

4 kommenttia:

 1. Sulla onkin nyt sitten tosi paljon hyviä vaihtoehtoja,toivottavasti löytyy se parhain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toivotaan :) Lennoista ja hinnoista riippuu - ja siitä, lähteekö tuo R nyt tosiaan vai ei.

   Poista
 2. Minä lähdin R.:n mukaan ulkomaan työmatkoille ensin yksin ja sitten kuopuksen kanssa. Se sujui hyvin siihen asti, kunnes Merin koulu alkoi. Kannattaa ottaa nyt vain kaikki irti: Siinä on kuitenkin otaksuttavasti illat vapaat ja yhdessä tai sitten jos tulee iltaseurustelua liikeasioissa, ainakin minut kutsuttiin mukaan ja hotellilta oli lapsenvahti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illat eivät R:llä aina ole vapaat, tai siis ovat, mutta joskus venyvät myöhäisiksi. Anyways, mikäli nyt kaikki menee nappiin, lähden mukaan. Kysyin töistäkin vapaata. Mutta R ilmoitti tänään, ettei olekaan aivan varmaa, lähteekö hän. Joten odottelen ensin varmistuksen ennen kuin ostan liput ja huomaan olevani siellä ypöyksin :)

   Poista