perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kilometrit edessä

Olen uuden pyörän onnellinen omistaja! Jiphii! Kiitos kiitos synttärilahjaani osallistuneille. Lähden kunniakierrokselle sunnuntaina, Starnbergerseelle saakka, ja huokailen. 

Tuhannet kilometrit maata edessä, beibe!
Mutta sitä ennen pitää käydä Konstanzissa, siellä Sveitsin ja Saksan rajan lähellä, nauttia hellepäivästä kaupungin rannalla ja siellä on kaikenmoista muutakin, turistitoimintaa ehkä, nähtävyyksiä tai muuta, vettä ja tohinaa. Lähdemme jo puoli kahdeksalta aamulla. Uiui. Mutta mikäli on tuuria, tapaan myös entisen opettajakollegani Suomesta. Hän asuu siellä päin. Me muutimme, sattuman kaupalla, molemmat viime vuonna Saksaan; mitä naapurisopua!

Työpaikan tytöt! Ne vie porkkanat käsistä!

R on biergartenissa niin kuin varmaan koko kaupunki. Minä en; eikä - oho - juuri tällä sekunnilla enää R:kään. Se tuli juuri kotiin ja sanoi, että pitäisi mennä katsomaan auringonlaskua joenvarteen. Onpa romanitaarista. Minun kun piti kirjoittaa tämä ilta kaikessa rauhassa. Ja olen väsynyt. Kamala tyttöystävä, joka sanoo, ettei juuri tänään haluaisi nähdä mitään laskuja (etenkään kun näin juuri 600 euron laskun pyöräkaupassa). 

Ja kaiken lisäksi sanoin, että katso sinä jalkapalloa, minä katson käsikirjoitusta. Hmph. Hyvää yötä ja iltaa ja huomista. (Olen aika varma, että kohta nökötän tuolla vieressä sohvalla ja sanon, että mennäänkö sittenkin joenvarteen katselemaan laskuja.)

5 kommenttia:

 1. Ostit siis maastopyörän?

  Paljon onnellisia kilometrejä sekä pyörälle että sinulle.<333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti tulee hurauteltua kilometrikaupalla maastoja. Tosin tämä on hieman kevyempi kuin maastopyörä..mitenkähän sen kääntäisi...matkapyörä? Pitkille matkoille soveltuva..

   Poista
 2. Onnea uuden pyörän johdosta! Ja mukavia matkoja sekä sillä että ilman..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään pitäisi täräyttää jalat maitohapoille :) Tosin ramaisee niin, että voi olla, että tehdään vain noin 40 kilsan lenkki..

   Poista
 3. Hieno pyörä! Toivottavasti oli kiva lenkki :)

  VastaaPoista