sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kirjani, teille, olkaa iloiset!

En sano kuinka tukalaa on istua autossa, vieraan ihmisen kyydissä, pidätellä ilmoja, neljä tuntia ilma kasvamassa vatsassa; ennen automatkaa söin KILON kirsikoita, ei olisi kannattanut, olin pyörtyä autossa, yritin keskittyä lukemaan, jotta olisi ollut muuta ajateltavaa, sainkin koko setin, Umberto Econ Ruusun nimen loppuun saakka sisääni, mutta koska romaani oli hieno mutta hieman tylsähkö, tunsin kivun kalvavan kehoani säälimättä.

Mutta perillä ollaan, vihdoin, arvoin kirjat, menen heti nukkumaan, huomenna olen tavoista poiketen töissä. Haluaisin olla vapaalla, joten en malta odottaa seuraavaa viikonloppua, jolloin ei ole mitään muuta tiedossa kuin lepoa, päiväkodin kesäjuhlat, raftingiä vuoristojoessa.

Onneksi olkoon B.N., Minerva, Hanna van der Steen sekä Marke. Teitä kohtasi onni nimeltä Arpa. Ottakaapas vaikkapas sähköpostitse minuun yhteys, ilmaiskaa sitä kautta kuulas tahtonne ja osoitteenne. Hyvää yötä! Teille, jotka ette valitettavasti voittaneet, tarjoilen uutta kierrosta jonain säkenöivänä hetkenä sekä lämpimän käden raikua!

Ja vielä jälkitunnelmissa onnittelut pikkuveljelleni, Lauri-kummituksenpojalle sekä oveluudelle.

9 kommenttia:

 1. Voi miten huikean hienoa, sähköpostissasi lisää:)

  VastaaPoista
 2. Ups, voisitko laittaa minulle viestin sähköpostiini niin vastaan sinulle sitä kautta, kiitos:)

  VastaaPoista
 3. Helmi-Maaria, mitä nyt 'wind problems', mutta jos olisit syönyt kilon tai kaksi tuoreita luumuja, olisi ongelma ollut hieman rankempi;-)

  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, minulla on kyllä nyt ollut ennenkuulumaton tuuri! Laitoin postia. :)

  VastaaPoista
 5. Oih, kirsikoiden, herneiden ja mansikoiden kanssa on aina sama juttu: niitä tulee syöneeksi ihan liikaa kerralla vain siksi, että usein edellisestä kerrasta on liian kauan.

  Onnea voittajille ja toivottavasti voit jo paremmin!

  VastaaPoista
 6. Onnea minunkin puolestani voittajille vielä! Ja heh, olo on jo parempi :D

  Leena:Juu, en halua edes ajatella, mitä luumut olisivat saaneet aikaan :)

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea voittajille ja sinulle hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista