perjantai 20. heinäkuuta 2012

Söinpä sittenkin pensaista marjoja

Mikä elämänkiire! Olin leirillä lasten kanssa, en ole saanut 48 tuntiin omaa rauhaa ollenkaan (vessassa sentään sain käydä yksin, ja ai niin, oli mulla keskiviikkona 20 minuutin yksinäinen hetki, jonka nukuin, ja torstaiaamuna kävin juoksemassa tunnin ennen muiden heräämistä, minä aikana pelkäsin seudulla liikkuvaa sairasta kettua) joten ei liene ihme, että hermot ovat kireällä juuri tänään.

Avotalli hepoille Ufferingissa.
Lähdemme 20 minuutin päästä ajamaan Rostockiin. Ei huvita rehellisesti sanottuna yhtään. 800 kilometriä autossa vain yksien synttärijuhlien takia, mutta toisaalta ne ovat ihanan tyypin synttärit, joten ehkä paha tuuli laantuu ja huvitus ilmaantuu pian. Ajamme sunnuntaina ne samat 800 kilometriä takaisin. Ei omaa aikaa, ei omaa aikaa, ei omaa aikaa lainkaan, ja sekös saa kirjailijattaren järjiltään. EI siis LAINKAAN omaa AIKAA vaikka KIRJOITUSVEHKEET kirkuvat LAUKUSSA.

Sain sentään istua aurinkotuolissa työajalla.
Kirja-arvonta tättärää tapahtuu sunnuntaina myöhään illalla (siihen ehtii vielä osallistua siis!), suurimmalla osalla teistä kello on silloin tunnin enemmän kuin minulla, joillakin tunnin vähemmän, näkemiin, hauskaa viikonloppua, ja ihanalle LAURILLENI suloista syntymäpäivää, sinnikästä myös pikkuveljelleni, moikkis!! 

Sympaattisella maanviljelijä Seppillä oli myös ikioma nukketeatteri. Hän on myös lastenkirjailija.

PS. SUOSITTELEN yliehdottomasti sitä maatilaa, missä leireilimme, se on myös oivallinen ellei loistava Bed&Breakfast -paikka niille, jotka matkailevat Etelä-Saksassa autoillen tai pyöräillen! Aion mennä sinne joskus tuon R:ni kanssa potkien! Ja sitä paitsi hevoset saivat tuolla tallissa olla vapaana, ihan ilman karsinakoppeja, ulkona tai halun mukaan sisällä! Hehkutan paikkaa vielä ensi viikolla!

2 kommenttia:

 1. Omaa aikaa kyllä tarvitsisi ehdottomasti! Noh, ehkä voit ottaa oman aikasi sitten tuplana takaisin, kunhan kiire hellittää. :)

  Itse tykkään istuksia autossa, jos kyseessä on road trip -tyylinen reissu eikä ole mitään kiirettä minnekään ja voi elellä omien aikataulujen mukaan. Ja ajaa sitä 800 kilometriä vaikka viikon ;))

  Ihana tuo nukketeatteri, kauniit lavasteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ilman omaa aikaa olen tulinen ja tympeä! Minustakin ilman aikarajoituksia autoilu on kivaa. Mutta nyt piti kahden päivän sisällä noin paljon mennä. Väsyttävää!

   Poista