lauantai 4. elokuuta 2012

Leppeät kuumat ihot

Ihanaa, kun juhlii illan, mutta herää silti aikaisin. R täytti eilen enemmän vuosia kuin ennen, varrella Isarin juhlimme asiaa tärkeimpien München-ihmisten kanssa, ja seuraamme liittyi koira. Jostakin se tuli, koira, väsynyt, hyväkuntoinen parka, joka olisi tahtonut syödä koko rannan eväät. 

Mielipahaa tuotti sellainen seikka, että koira kuului väärille ihmisille. Sellaisille, jotka tuovat koiran mukanaan ryyppytalkoisiin sillan alle ja unohtavat, mikä kullekin on parasta, eivät huomaa, että koira juoksee muualla etsimässä jotakin. Kenties turvaa?


Onneksi yksi koira tässä maailmassa, viime päivinä, on päässyt hyvään kotiin. En voi olla hehkuttamatta täälläkin, kuinka suloinen on isoveljeni uusin perheenjäsen. En tiennytkään, että koira oli hankinnassa, joten uutinen tuli täytenä yllätyksenä. Nyt on siis uusi syy käydä kylässä, kunhan Suomeen asti pääsen! 

Odottelen toisiakin uutisia. Pikkuveljelle pitäisi olla jo syntynyt neljäs lapsi, mutta mitään ei kuulu. Kaikilla sisaruksilla ovat muutokset tuulemassa. Myös minulla. Mutta aion ottaa hieman hitaammin muutosaskelet. Laittaa käden tuuleen ja tutista.


Ai niin, nyt on apurahanhakuaika. Haen Kordelinin säätiöltä ensi vuodeksi tukea. Yritän saada neljän kuukauden kirjoitusvapaan. Toivotaan, että saan, jotta viides yritykseni pysäyttää ajatukset tulisi ulos. Sitä paitsi runoprojekti on edennyt, mutta jotta se tulisi valmiiksi, tarvitsen täydellisen vapaan töistä. 

Mutta nyt, nyt minä kirjoitan. Vaikka ulkona on uimakeli. Menemme kai kohta uimaan, mutta ensin on pakko saada ulos asioita. Ja sitä paitsi illalla menemme ulkoilmaelokuviin. Kivaa. Ja huomenna näen hevosen pitkästä aikaa! 


6 kommenttia:

 1. Onnea rahanhakuun! Toivottavasti saat tuen! :-)

  VastaaPoista
 2. Yleensä koirat eivät saa herätä minussa tunteita mutta tuo on kyllä sellainen nappisilmä että miau. Eikun hau.

  Tosiaan onnea rahanhakuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuollaisen nappisilmän nähdessään varmaan kukaan jää aivan tyhjäksi ;) Kiitsa onneista!

   Poista
 3. Söpö koiruus <3

  Myöhäisonnittelut R:lle, ja sinulle onnea rahanhakuun :)

  VastaaPoista