perjantai 21. syyskuuta 2012

KK

Kiitos Anna Elina! Blogimaailmassa on se hyvä asia, että ns. reaalimaailman OIKEIDEN ystävien lisäksi saa blogiystäviltä tukea. Teitä on monia, mikä on muikistavaa, lämmintä, huisia, joten kiitän kaikkia!


Olen kirjoituksen lumoissa, tänään, R tuli eilen kotiin, olin juuri käynyt ratsastamassa ihanalla Tina-tammalla, joka oli niin laiskalla tuulella, että jalkalihakseni rutisevat tänään, valmistin pizzaa (jota saamme illalla oikein italialaisten käsien taittelemana!), saanut äidiltäni Kodinkuvalehti-suklaa-lähetyksen (kiiiiitos!), sanoin: eihän tehdä enää mitään. En jaksa.

Joten sänky kutsui, kodinkuvalehtirupeama (KK on lempilehteni!), ja nyt on aamu, se sujuu taas, kirjoittaminen, enkä muistaisi mennä töihin ellei olisi pakko. Tuolla on pikkuinen lukunäyte englanninkielisestä tekstistäni. Cheers. Italia, Italia, Italia soi. Vuoristo, Alpit, olen onnellisten tähtien tyttö!

5 kommenttia:

 1. Saat jatkossa kaikki lehdet heti kun olen lukenut:)säilyy tämä äitisuomenkieli:)Huisin ihanaa matkaa. /AP

  VastaaPoista
 2. Hei! Osaatko sanoa, miksi sitä rakennustyyliä kutsutaan, mitä siellä teillä päin on paljon, missä valkoisen rakennuksen ulkoseinällä on hirsikehikot näkyvissä? Nimim. Tiedosta kiitollinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kutsutaan Fachwerk-tyyliksi..kannattaa googlettaa, niin löytyy paljon kuvia/tietoa!

   Poista
  2. Kiitoksia! Nyt vasta muistin tsekata, oletko ehtinyt vastata. Vielen Dank!

   Poista