sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Oktoberfesteilyä

Se erinomainen puoli Oktoberfesteilyssä on, että kun aikaisin aloittaa, päätyy myös nukkumaan varhain. Kuten minä; kello kuudelta illalla! Muut jatkoivat aamukahteen. Ihmettelen millä eväillä.

Brezeliä!
Tänä vuonna meillä ei ollut pöytävarausta, ja epäilimme, pääsisimmekö lainkaan sisään telttoihin, mutta tsadaa; ystäväni rouva I järjesti meidät kaikki seitsemän weißbier-aamupalastelijaa vippaskonstilla sisään. Eli siis lainaamalla rannekkeita muilta henkilöiltä. Joten olimme kuin olimmekin teltassa! Vessajonot olivat hirveät, ja ulkona sisäänpääsyä jonottava kansa kuin karjaa. Tuntui melkein joukkoharhalta.


Huvipuistolaitteet jäivät kokematta. Menemme ehkä tänä iltana hurjastelemaan, tosin en tiedä, jaksaako tuo R. Minähän heräsin sitten jo aamuviideltä. Pyörin sängyssä seitsemään. Ja tähän mennessä, kello kahdeksalta, olen siivoa pöräyttänyt koko eilispäivän aamupalasotkut pois. Epäilen, että nuo muut nukkuvat puoleen päivään, joten ehdin hyvin hengailla. Ja lukaista, esimerkiksi, kirjan nimetlä Poika (kiitos Karoliina, se tuli eilen perille!) tai plärätä ystäväni Sintsan lähettämää vegaanikeittokirjaa (kiitos Sinde, se tuli eilen perille!) tai esimerkiksi, tättärää, pakata laukkua huomista varten. 

Perinteinen Weißbierfrühstück sisältää weißwurstia (yyyh, nein danke!), brezeleitä ja obazdaa.
Sillä Suomi-Finland juhuu, täältä tullaan illalla!! Vielä tämän blogin kautta voisin mainostaa, että kiertueeni on seuraavanlainen: 2.10. Tampere, 3.10. Helsinki, 4.10. Kouvola, 5.10. Kotka, 6.-8.10. Helsinki. Että jos jossakin välissä ehtisin kaiken nähdä, olisi maailma kallellaan. Mutta yrittäkäämme, ystävämme! 

Pinossa!
Iloista sunnuntaipäivää kaikille Oktoberfestien jälkipäiväläiseltä, jolla ei, hahaa, ole lainkaan pää kipeä, vaikka eilen tuntuikin siltä, että katot leijuivat ilmassa ja jalat keskitaivaassa. Sitä paitsi menen tänään ratsastamaan tuonne huokean, hailakan taivaan alle.


10 kommenttia:

 1. Mahtava mekko sinulla! Ja hyvät eväätkin. :)

  Tänään aamulla Hesarissa oli Mikko-Pekka Heikkisen mainio kirjoitus Berliinistä, jossa hän sivusi Müncheniäkin. Oli tilannut siellä pienen oluen ja salaatin, saanut puolen litran kolpakon ja makkaraa, jonka kyytipoikana oli sipulia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ruoka-annokset ovat tosiaan jättimäisiä :)

   Poista
 2. Ihanan eloisat kuvat, tunnelma välittyy! Ja tuo mekkosi on tosiaan upea :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva juu, mutta saisi olla pidempi helmastaan :D

   Poista
 3. Ihanat juhlat, Helmi-Maaria!<333

  Kiitos kertomuksesta, teillä oli tosi hauskaa:DDD

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihan aito asukin! Hauskalta näyttää tuo Oktoberfest!

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko ja kaunis on myös sen kantaja :)

  VastaaPoista