keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Valitsin Suomen!

En menekään sitten odottamaan lippujen saantia Skunk Anansien tai The Gossipin keikoille. Tämän laahaajan piti valita: joko ostan LIIAN kalliit lentoliput Suomeen (okei, halvempiakin olisi ollut, mutta tahdonko matkustaa 14-18 tuntia sinne ja toiset takaisin..no, en tahdo!) tai sitten menen musiikkielämyksiin, ja tietenkin, tottakai, ostin lennot. Alkaahan tuota salmiakkihammastakin kolottaa jo vähän turhan paljon. Ja oi, karjalanpiirakkaa himoitsin jo muutama viikko sitten. JA ihmiset, voi, ihmiset. Kerrankin. Nähdäänhän!

Tulen kuin juoru 1.10. (myöhään illalla!) ja viivyn tasan viikon. R tulee vähemmäksi aikaa perässäni. Hurraa! Viikkoon pitäisi mahduttaa visiitti Tampesteriin, pari yötä Kotkaan ja tietenkin, oh, Helsinki-laatuaikaa täytyy olla tarpeeksi ellei liikaa(kin). Lisäksi tahdon käväistä veljien perheiden luona Rajamäellä ja Kouvolassa. Mökkiin meneminen jää tältä erää. Ei haittaa. En tahdo liian hektistä viikkoa. 

Kuva: Kiosked Image Bank
Nyt kun malttaisin vielä pysyä saappaissani pari viikkoa. Sitä ennen pulahdan sinne Italiaan perjantaina, vaellan Alppien katveessa, tulen sunnuntaina takaisin, ärsyynnyn töissä (argh, on hieman näkemyseroja ylihuolehtivaisen jenkkikollegan kanssa, ja yritän pitää pihinät sisälläni, mutten tiedä, räjähdänkö silti!), opetan pari kertaa Suomi-koulussa (tänäiltana on eka kerta!), ehdin sittenkin myös Oktoberfesteille (lennän siis vasta maanantaina Suomeen) ja KIRJOITAN. Epäilen, että Suomessa en ehdi tarinoimaan.

Joka tapauksessa tänä sateisena, jyrkkänä keskiviikkona olen iloinen siitä, että pääsen käväisemään Suomen kamaralla. Laukut tyhjinä tulen, jotta pääsen takaisin ne herkuista ja luettavasta täysinä.

7 kommenttia:

 1. Hyvä valinta:) Odottelemme! äippä

  VastaaPoista
 2. Mukavaa Suomen reissua!Tekee mieli mennä sinne minunkin,sillä viimeinen syksyni Suomessa oli 10 vuotta sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10 VUOTTA? Hui! Tai no, enhän minäkään ole viimeiseen neljään vuoteen Suomessa kesää viettänyt..mutta 10 vuotta on jo pitkä aika. Minusta on nyt ollut ihan kiva käydä keväällä ja jouluna Suomessa. Ja nyt syksyllä. Ensi vuonna ajattelin kesälomailla siellä. Vaihdella vuosittain vuodenaikaa, kun kaikki ovat niin kivoja :)

   Poista
 3. Teretulemas, Helmi-Maaria, kotimaa kutsuu!<3333

  VastaaPoista
 4. Saanko kysyä, paljon liput tulivat maksamaan? Lennätkö suoraa? Tervetuloa lätäkönharmaaseen Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat kysyä: hinnaksi tuli tismalliset 274 euroa. Mikä ei tietysti siis ole ihan järjettömän paljon, mutta olen tottunut maksamaan Suomen lennoista maks. 150 euroa. Löysin ihmeen kaupalla suorat lennot tuohon hintaan...kaikki muut suorat olivat yli 400e.

   Mutta kirpaiseehan se, ja ärsyttää, kun vielä toukokuussa lensin 120 eurolla edestakaisin Lufthansalla (suoraan!) ja toissa elokuussa 89:lla. Ja kun kerran lätäkön taakse lentää 500 eurolla, on tuo hinta vähän kohtuuton. Mutta toisaalta täällä on myös Oktoberfestit, mikä kallistaa lentojen hintoja. Olen pelkästään tyytyväinen nyt; pääsen sinne, ihanaa :)

   Poista