maanantai 1. lokakuuta 2012

Apuaah, en ehdi!

Pitäisi lähteä kentälle kolmen tunnin päästä viimeistään, pääasia että ehdin sinne ennen klo 17.55, jonka jälkeen laukkua ei enää saa koneeseen, olen joskus liian hilkulla, tänään en toivottavasti, mutta ihme stressiä tuottavat viime hetken järjestelyt, kuten tuliaisten hankkiminen ynnä muut puuhat, kuten säärien silottelu, kirjojen löytäminen, kartan etsiminen, kirjojen palautus, pakkaaminen. Pakkaaminen. Apua.

Vielä kuvaa Oktoberfesteiltä lauantailta. Kuten huomata voi; teltassa on täyttä!!
Argh. En halunnut, että lomani alkaisi stressillä, mutta sillä se alkoi. Menin aamulla ratsastamaan, ja nyt on kiire, sillä tuntuu, että unohdan kaiken. En ole ehtinyt edes ajatella kirjoittamista. Suomi-lomani on tupaten täyteen aikataulutettu. Mutta en valita vaan olen iloissa; näen monet ihmiseni, valitettavasti en ehdi kaikkia. 

Luin eilen yhden kirjan kannesta kanteen. Tarkoitus oli tehdä siitä tänään postaus. Viettää jokseenkin rauhallinen päivä ennen lentoa. Mutta kaikkea muuta tämä on. Huokaisen vasta, kun istun koneessa, missä ehdin kaksi ja puoli tuntia näpytellä tekstiä. Himottaa, nimittäin, ja kuten aina, olen kiukkuinen, jos en saa kirjoittaa silloin kun tekee mieli, ja nyt tekee mieli, on tehnyt jo koko päivän.

Siskoni koiranpentu. Terttu. Näen sen illalla :)
Eilen ehdin luvattoman paljon (kaikkea muuta kuin kirjoittamista!), ehdin lyhistyä huvipuistolaitteissa Oktoberfesteillä, syödä suklaakuorrutettuja mansikoita, ratsastaa puolitoista tuntia syksyssä (joka vihdoin on täällä!), lukea kirjan, katsoa Die Wolke -nimisen elokuvan, siivota, soittaa suuta. 

Ja tänään en. Miksiköhän en. Ehdi. Olisi pitänyt pakata jo eilen. Miksiköhän en. No. Joka tapauksessa Suomessa olen vielä tänään. Siskon luokse vyöryn. Vien kummipojan huomenna esikouluun (jos muistan herätä ajoissa!), näen ihkuihanan ex-koirani Brunon (ja sen loistavan perheen!) Tampereella, rykelmän ystäviä kaikkina päivinä, ja oih, salmiakkia, salmiakkia! Saan salmiakkia!

PS. Olen Helsingissä keskiviikkoiltana 3.10. Laughing Poets -kiertuetta katsomassa Vastarannan Kiiskessä. Ehkäpä sielläkin nähdään?

3 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa Helmi-Maaria! Ja aika ihana tuo koiranpentu jonka näet tänään...

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Matka on ainakin alkanut mukavasti!

    VastaaPoista