perjantai 26. lokakuuta 2012

Repaleita kuvassa

Jos olisin henkilökuva, en olisi henkilö lainkaan, sillä minun kuvastani puuttuvat valojen vaihtuvuus sekä pisteet, joissa pitäisi näkyä lämpö.

Sattuu päähän. Kuinka mojovaa. Sattuu päähän, koska yllyimme työtovereideni kanssa vanhempainillan jälkeen hurauttamaan kolme lasillista Hugoa kurkkuumme. Olin jo kymmeneltä sängyssä, mutta silti sattuu. Au. No, ehkä kipu hälvenee, kun punainen virtaa lävitseni; ehkä pääni raikastuu, kun hyppään kymmenen minuutin tai ehkä vasta viidentoista kuluttua pyöräni selkään ja ohitan aamuruuhkat, kuten joka aamu ohitan. Koko maailman pitäisi pyöräillä. 

Kerran Pekingissä jouduin pyöräonnettomuuteen tai oikeastaan minun takiani eräs nainen joutui; ajoin pyörällä skootterin ohi, ja tönäisin vahingossa skootterin kyydissä istunutta naista jalkaan, ja hän, raukka, putosi kyydistä, ja minä jo kauhuissani ajattelin, että nytkö joudun kiinalaiseen vankilaan. Nimittäin naisparan polvi meni auki, mutta hän hymyili vain, kehotti polkemaan pois, vaikka olisin kyllä tehnyt mitä vain. Toivottavasti hänelle ei aiheutunut ikuista vammaa.

Tämä on kyllä vähän olotilani.

5 kommenttia:

 1. Voi Helmi-Maaria-raukkaa! Hugot kyllä näyttävät syntisen hyviltä, täytyy itse onnistua joskus testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Hugoja täydellä sydämellä (ja pääkivulla, joka yhä jatkuu, vaikka on jo alkuilta!)

   Poista
 2. Minäkin lähdin eilen saarella asuvan ystäväni luo terveellisesti sauvoen iltapäiväkahville. li herkullista suolapalaa, pannukahvia (hyvää!), omenapiirakkaa ja sen kanssa jäätelöä, Päijänteen maisema toisessa ikkuanssa ja upea puutarha toisessa. Sitten oli myös kolme sherryä...Jo alkuillasta alkoi päänsärky, sillä en oikein siedä makeita juomia. Tapaamme niin harvoin, kun kumpikin kiireisiä, että yleensä on viiniä pari lasillista, mutta nyt siis tuota toista...

  Minä en muista Pekingistä mitään sattumusta, mutta Berliinissä kerran...

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vain hyvien tyyppien seurassa aika vierii ja samoin parit drinkitkin :) Sinulle samoin!

   Poista
 3. Vai että sellainen Hugo,aika paha,,,,toivottavasti olo on jo parempi!

  VastaaPoista