maanantai 22. lokakuuta 2012

Toivottavasti rakastat nuorta miestä!

Kaunis ja suurenmoinen kiitos kaikille kirjanvoittamispuuhiin osallistuneille! Kolmen viehättävimmän, hehkeimmän, ovelimman, koskettavimman tai muuten vain lupaavan virkkeen valinnasta tuli pulmallinen, pähkinän kaltainen ongelma, sillä kaikki kilpailuun osallistuneet olivat erityisiä ja kauniita, mutta lopulta seuraavat päätyivät arvontaan asti:

JUKKA: Minä rakastan sinua nuori mies, jonka hiljalleen harmaantuvaa peilikuvaa katselen aamu aamulta armeliaammin. 

IRENE K: Minä rakastan sinua nuori mies, jonka tukka on kuin tomusokeria, hullaannuttava, pölyävä, imelä pehko, jonka uumeniin haluaisin käpertyä aamun sarastukseen asti, jotta voisin havahtua ja kehrätä hiuksesi hattaraksi. 

PIA: Minä rakastan sinua nuori mies, jonka koivet ovat kasvaneet heinäseipään pituisiksi ja jonka ylähuulen päällä itää valkoista nukkaa. Rakastan sinua, kun karautat mopollasi pihasta tai kun soitat bassoa bändisi kanssa. Aivan erityisesti rakastin sinua hiljattain, kun olimme sienimetsässä ja huusit: ”Äiti tuu katsomaan, mitä mä löysin!”, kun olit löytänyt ketun pääkallon sammalmättäältä, vaikka sinun pitikin esittää tylsistynyttä teiniä.

Ja tsädää: Minä rakastan sinua nuoren miehen voitti omakseen IRENE K. Lähetätkö kiltti voittajahenkilö sähköpostitse osoitetietosi. Ja tiedon, että kenellekäs kirjan omistan, kun siihen nimikirjoituksen tuikkaan :)
 
Kiipeilen kirjoittamisessa kuten kiipeilin Veronassa kesällä.

Toivotan muinaista maanantaita jokaiselle. Itsehän olen ehtinyt jo miltei myrkyttää itseni juomalla kalsiumkloridia, vahingossa, ja käydä läpi koko lopun Pintanaarmuja-käsiksen. Se on nyt 164-liuskainen. Olen niin haltioissani sen suhteen, että vaikka sitä ei koskaan arvostettaisi missään muualla, en enää muuta mieltäni; olen luonut jotakin todella, hämmentävän hienoa. Sellaista kirjallisuutta, joka saa samaan aikaan itkemään itseni onnesta että sydämeni tekemään joogaliikkeitä. Riittää siis, että saan itse tekstistäni ilon. Olisi toki mukavaa, jos muutkin siitä jonakin satunnaisena päivänä lukemisen ja oivaltamisen riemua löytäisivät.

Venettä lepuuttamassa. Muokkauskierros numero ehkä 10000 on valmis.
Näillä eväillä jaksan jatkaa. Voi luoja, että jaksan. Jaksan kirjoittaa apurahahakemuksen, oksentaa kalsiumklorididrinksuni ulos (nimittäin yhtäkkiä tunnen kaameaa kuvotusta..ehkä jo onkin sen aika, kun aineen nielemisestä on pari tuntia!), pyöräillä iltapäivän usvassa 40 kilometriä, ainakin, sekä uppoutua runoihini. Joita ikävöin. Karttelen, jostakin syystä, englanninkielistä käsisprojektiani, mutta aikaahan tässä maailmassa riittää; palaan siihen sitten, kun oikealta tuntuu. Tosin tiedän myös, että kartteleminen tekee palaamisasioista vaikeampaa.

Tänään tuntuu kuin asuisin linnassa pelkästään ilon takia!

Ai niin ja jaksan myös varailla vähän auton tapaista Orlandosta. Pitäisi myös selvitellä, miten Bahamaan pääsee Miamista. Ja ihastelen New Yorkin hotellivalintaamme, katsokaa nyt noita kuvia huoneista! Matkakuume siis kolottaa jo ovella. Eihän tässä ole kuin kaksi kuukautta odottelua!

Niin ja ai niin; tällä viikolla aikeinani on kirjoittaa pari kirja-arvostelua. Tekee vain niin mieli. Tekee mieli myös voida hyvin eikä pahoin kuten nyt. Yöks.

14 kommenttia:

 1. Vaikka arvonnassa ei ollutkaan onnea, kiitän arvostuksestasi. Se on minulle arvaamattoman arvokas. ;)

  VastaaPoista
 2. Siis mitä?! Minä voitin? Kiitos, kiitos, todella paljon, kävipä onni! =D Tuntuu hieman kuin olisin voittanut Miss Universum-kisat tai jotain. =D Tämä oli ihana kisa, kiitos sinulle, ja odotan mielenkiinnolla kirjaasi.

  Laitanpa sähköpostin laulamaan. Trallalallaa. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, jos iloitset noin paljon :D Tässähän sitä itsekin jo riemastuu, että voitto merkitsee noin paljon!

   Poista
 3. Oli kyllä loistava kärkikolmikko, onnittelut heille jokaiselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kyllä muutkin osallistuneet hyvin tasokkaita ;)

   Poista
 4. Hieno kärkikolmikko ja ihan erityisesti diggasin tuota Jukan ajatusta, joka jäi soimaan mieleen kuin runo.

  Ja mitä sinä hyvä ihminen olet mennyt juomaan? Ei voi olla totta. Oksenna heti pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo Jukan ajatus on oikein iskevä :D

   Menin vahingossa, ajattelemattomuuttani juomaan väärän lasillisen vettä. Siis aivan todella väärän. Tajusin asian jo sitä juodessani, mutta sisäistin vasta, kun kaiken olin niellyt. Onneksi ei ollut mitään myrkympää!

   Poista
  2. Kiitos Marmustoi. Uskon, että Helmi-Maaria ei pahastu, kun annan sinulle linkkivinkin tässä:) http://oivallusjauskallus.blogspot.fi/2012/10/miehen-iassa.html

   Poista
  3. Oh, en tietenkään! Kiitos minunkin puolestani vinkistä!

   Poista
 5. Diggasin tuosta Pian pitkähköstä ajatusrakennelmasta!<3

  Hienoa että olet oikein erinomaisella tuulella, Helmi-Maaria!:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin pidin, ja kyllä kaikista muistakin :) Onhan tämä aika hilpeää olla näin oivaltavassa olotilassa! Toivon samaa kaikille!

   Poista
 6. Kiitoksia tunnustuksesta ja terveisiä syyslomalta Vuokatista, jossa olen tuon rakastamani nuoren miehen ja hänen pikkusiskonsa kanssa <3 Minäkin tykkäsin eniten Jukan ajatelmasta, siis jollei omaani oteta huomioon = ) = ) = ) Pia

  VastaaPoista