tiistai 13. marraskuuta 2012

Älä koske! Älä odota, että puhun!

Luottolukijavajaus on laskeutunut ylleni. Kääks. Olisi tarve paikata tämä vajaus, jotta armeijani olisi täysilukuinen. Olisi niin tarpeen löytää joku yhtä sopiva kuin aikaisemmat kommentaattorini ovat olleet. Kääks, kääks.

Olen tänään kiukkuinen; R pyöri työstressinsä takia sängyssä niin, että en minäkään unta saanut. Ja kun en saa unta, olen rujo ja raivokas; paiskon tyynyt lattiaan, kaivan patjaan kuoppaa, sukellan alle. Murahtelen. Tai näen painajaisia, kuten näin nytkin; minulta revittiin selkänahkaa. Kirjaimellisesti.

En jaksanut herätä kuudelta kirjoittamaan, mikä lisää tietysti ärtymyksen määrää, kuulin koko ajan naapuriasunnoista herätyskellon piipitystä, ja ajattelin, että johan nyt on perkele. 

Praha vuosi sitten. Praha-darling, odota, enää kolme yötä and I'm there.

Silti piti rynnätä koneelle, ehkä senkin takia, että näin vältän aamuiset keskustelut R:n kanssa, sillä en halua puhua, jos olen pahantuulinen, ja olen edes lukenut. Eilen työstettyä jaksoa. Ihan hyvää tekstiä, poistin pari turhaa, toistavaa lausetta. 

Olisipa jo viikonloppu, loma. Praha, Praha. Olisipa jo marraskuun viimeisimmät päivät, jolloin ystäväni saapuvat. Olisipa sitten pian jo joulukuun 21. päivä, jolloin alkaa loma. Kestää neljä huikeaa viikkoa. Ihanaa! 

Ja olisipa sitä ennen oleva veronpalautuspäiväkin heti jo. Saan itse kerrytetyn apurahan Suomen valtiolta. Ja sitä paitsi lähtisipä tämä ketutus. Lähtisipä ilman, että joudun puhumaan tämä sisälläni R:lle, sillä jos avaan suuni nyt, tulee riita. Ei tuo toinen ymmärrä aamuärtymystä. Milloin minusta on edes tullut tällainen aamukänkkä. Sisareni on ollut sellainen aina, mutta että minä...

Roisia päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Heippa täältä Tel Avivista ja no,roisia (ja mukavaa) päivää sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Oi, vielä jonain päivänä täräytän sinne kylään!

  VastaaPoista
 3. Hihii, ihanan postaus (nyt uskallan jo hihitellä, kun on ilta)! Kerrostaloissa ja hotelleissa herätyskellojen ja kännyköiden torkkutoiminta pitäisi kieltää. Olin työmatkalla kuukausi sitten ja jouduin kuuntelemaan kolme varttia naapurihuoneen torkutusta. Olen aina ollut aamuäreä, mutta sinä aamuna olisin voinut lyödä (tai no ainakin irvistää).
  Neljä viikkoa lomaa, en ole kade, en ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Torkkutoiminta on pahin! Valitettavasti R:kin sortuu joskus siihen, eli ihan korvan juuressa piipittävät hälytykset. Onneksi ei usein! Kolme varttia jos joutuisin kuuntelemaan, en vastaisi seurauksista..tai no, tuskin mitään tekisin, mutta voi kuinka olisin "loistotuulella" :D

   Poista