tiistai 4. joulukuuta 2012

Köh köh ja kirjani kansi.

Flunssa tai mikä onkaan kellisti minut. Aika ovelasti vielä, salakavalammin kuin kukaan ennen tai esimerkiksi miespuoliset henkilöt. Joten tänään makaan kotona. Nousin äsken hyvästelemään ystävät. Siellä he ovat Suomessa, muutaman tunnin päästä. Jättivät jälkeensä vanoja.

Menen kohta lääkäriin. Eräällä työpaikan kakaroista on angiina, paljastui eilen. Menen varmistamaan, että itsellä ei. Ja samalla kysyn kyllä silmäasioista. Että mitenkä jos kolottaa. Mitenkä jos sumeilee.

Tuossa on Pintanaarmujen kansi. Pramea, sairaan herättelevä. Puhutteleva, eikö? Symbioosissa tekstin kanssa. Ystäväiseni Anni Halonen on kyllä taitava. Romaanini on matkalla taittoon, pian. Saanen arvostelukappaleet liikkeelle hyvissä ajoin ennen virallista julkaisua. Kippistetäänkös yhdessä teetä moiselle. Huitaistaan tämä ihmeellinen möykky kurkusta pois. Se vihloo, nostattaa kuumetta.

Kuva: Anni Halonen.

19 kommenttia:

 1. Kyllähän tuohon silmä jää kiinni.

  VastaaPoista
 2. Huh,vähän pelottava.Toivottavasti ei angiina tarttunut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei! Mutta kaksi päivää joudun näin aluksi kyhjöttämään kotona. Olen näköjään aivan voimaton, kun juuri vavahduin hereille neljän tunnin päiväunilta! Huh. Melkein kuin itse tuossa ammeessa olisin, sellainen olo on!

   Poista
 3. Onnittelut!

  Minä olen myös ryhtynyt kokeilemaan omakustannusta. En tiennyt, että ntamo kustantaa vielä, joten kokeilen BoD:tä. Projektini on valmistumassa. Ehkä minunkin täytyy ruveta raportoimaan eri vaiheista. Täälläkin köhien.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Ntamo kustantaa vielä ja sanotaanko jälleen. Pakko kuitenkin korostaa, että tämä ei ole omakustannusta, vaikka Savonia-palkintolautakunta niin ajattelisikin, ja vaikka ihan normaalista, isosta kustantamosta ei olekaan kyse :) Kokeile, jos saisit Ntamolta läpi, jos kiinnostaa! Ja siis raportoi toki eri vaiheista, vaikka päätyisitkin omakustantamaan :) Kaikkihan on kiinnostavaa!

   Poista
  2. Kestikö vastauksen saaminen Ntamolta kauan?

   Poista
  3. Ei. Ekalla kerralla kuukauden, sen jälkeen vieläkin vähemmän. Tällä hetkellä siellä on kiire, joten kestänee kauemmin, muttei varmasti kauhean kauaa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että neiti Dee tästä voisi innostua ;) Toivottavasti niin paljon, että luet koko kirjan!

   Poista
 5. Hieno kansi! Hyvin dramaattinen.

  Voitko meilata minulle...asiaa.

  VastaaPoista
 6. Hieno ja vahva kansi! (Ja apua, miten maltan odottaa!)

  Kippistetään vain teekupposia, minun kurkussanikin kasvaa kaktus tai sitten joku normaalimpi pöpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemisia. Juon juuri päivän tuhannetta kupposta. Laitan arvostelukipaleet vuoden alussa jakoon! Tai siis heti kun palaan Ameriikan lomalta :)

   Poista
 7. Sairaan kaunis, on minun tuomio! Ostaisin pelkän kannen perusteella kirjasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostaisin. On rikkautta omistaa taiteilijaystäviä <3

   Poista