keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Ruusuja silmissä

Lupaan, ettei tästä tule mitään mainostusblogia, mutta kun kerran tämä blogi on, saanen vähän mainostella omaa tuotantoani. Joten jälleen pakko ihastella, laittaa ihasteltavaksenne, uuden romaanini, helmikuussa virallisesti ilmestyvän Pintanaarmujen kansi. Ooh. Saako omaa kirjaa rakastaa. 


Lisäksi sanoisin, että vuodan. Ja toiseksi kertoisin, että jos haluatte välttämättä pieniä hippuja uudesta romaanistani ja vieläpä satutte olemaan Facebookin kaihertamat, kannattaa tykätä avaamastani Pintanaarmuja-sivusta. Siellä pyrin julkaisemaan virkahduksia itse romaanista päivittäin. Kaksi ensimmäistä julkaistua ovat lähellä sydäntäni.

Muistan olleeni aina ollut pintasuolainen. Tänään tuntuu, että maksaa myöten vuodan suolaa. Tämä janon ja hikoilun määrä uuvuttaa. Nukun tuntikausia, voisin enemmänkin, jos sallittaisiin.

Olen rakastunut nuoreen mieheen. Olen tänään jostakin syystä hempeilyssä uitettu pieni, viaton liekki. Herratsiisös kuinka katselenkaan kuvia alkuajoilta, kahden kesän takaa, kun olin sokeasti rakastunut. Nyt olen enää puolisokeasti. Rakastunut silti. 


Rakkautta huomiseen vapaapäiväänne, itsenäisyyteen ja niin pois päin, arvon lukijat, ja teille myös, jotka asutte ulkona Suomesta ja kuten minä, todennäköisesti paiskitte duunia arkiseen malliin. Minun on aamulla palattava sairaslomasohvaltani sorvin ääreen. Mieluiten tietysti jäisin tänne. 

Ja ehkä illalla, huomenna, kirjoitan viimeinkin arvostelun äskettäin lukemastani Itkosen romaanista. En siitä uusimmasta, vaan toiseksi uusimmasta. Tänäiltana juon teetä kuin käärme ja selailen Pintanaarmujen ensimmäistä taittoversiota.

5 kommenttia:

 1. Onnea Pintanaarmujen FB-sivuista. Löysinkin jo tieni sinne.

  Ja ihana tuo rakkauskuva! :)

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle myös hyvää loppuiltaa! Ja matkaa ;) Kiva, että tie löytyi perille Pintanaarmujen siiville.

   Poista
 2. Tuo kansikuva on melkoisen raju, ihan pelottava!
  Tuo alempi kuva on oikein lämmin ja herttainen, onnittelut, Helmi-Maaria, miehestäsi ja uudesta kirjasta!<3 FB:iin en ole kirjautunut, joten jää lukematta minulta, sorry!

  Oikein mukavaa joulukuun kuudetta sinulle & Hänelle!<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin! Voit sitten lukea romaanin ilman ennenaikaisia tuulahduksia tuoreeltaan, kun se ilmestyy ;)

   Poista
 3. Kiva kun vinkkasit Fb-sivusta, löysinpä minäkin tieni sinne :)

  VastaaPoista