perjantai 25. tammikuuta 2013

Varovaisuutta

Miksi aina työkaverit ovat kipeinä eihän tästä tule puuta ei heinää. Toisaalta ihan kiva täällä on rauhoittua täälläkin kun työpaikka on tyhjä ja marsut taas juoksevat ja kurnuttavat ja röhkivät vieressä, ne ovat kuin televisio, niitä on hauska seurata. Tosin kovin usein itsellekin tarttuvat kakaroiden taudit. Täällä on influenssa-aalto, viime viikolla oli vatsatautia, onneksi vältyin edes siltä.

Pääsen tänään jo neljältä kun kerran teen sairastuneen työtoverin vuoron. Ajattelin mennä White Rabbit -kahvilaan kirjoittamaan. Läppis kun on mukana. 

Haluan purra esimerkiksi siltoja mutta en poikki.
Sitä paitsi sanokaa nyt mitä teen. Olen ihan Helmi-Maaria Pisara täällä blogissa, mutta uuden romaanin markkinointimielessä olisi kai hyvä olla Maaria Päivinen. En vain sitten varmaan enää osaa pisaroida samalla tavalla. Vai osaanko. Vaihdanko siis nimimerkkini oikeaksi nimekseni. Tulenko ulos kaapista. 

R lupasi tehdä mulle omat kotisivut mutta ei meillä ole aikaa kummallakaan. 

Haluan sitä paitsi purra jotakin.

21 kommenttia:

 1. Huh huh. Jätä pureminen.Mielestäni voit kirjailijana olla omalla nimelläsi ja pitää blogia nykyisellä nimellä.

  VastaaPoista
 2. Pure niiden marsujen tapaan häkin kaltereita, siitä lähtee kiva kalina.

  Varovoinan on ehkä hyvä olla myös ja pitää blogi-identiteetti erillään kaikesta muusta. Kolumneja voi sitten kirjoittaa omalla nimellä lehtiin tms. Tai sitten ottaa uusi vähän vähemmän paljastava linja esim. uuteen blogiin, jota pitää omalla nimellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hampaat varmaan menisivät rikki, joten jätin väliin kaltereiden puremisen!

   Nimiasiaa mietin vielä hetkosen verran..

   Poista
 3. Minusta bloginimesi on kertakaikkisen ihana! Komppaan Anonyymiä, ole ihan vapaasti blogissa toinen ja kirjailijana toinen. Tai jos jakautuminen häiritsee niin sitten vain toinen, molemmat käy :)

  Samansuuntaisissa nimimietinnöissä minäkin olen ollut kun Villasukka kirjahyllyssä on bloggaajanimenä niin hankala taivutuksen ja muun suhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla että jatkan kuten tähänkin asti..siltä tuntuu ainakin tänään ärhäkkänä lauantaina :D

   Poista
 4. Mutta kaikkihan blogissa vierailevat saavat tietää oikean nimesi, miksipä siis toisaalta sitä salaamaan? Kauniita nimiä molemmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki eivät tiedä ;) Mutta ehkä ratkaisu voisi olla se, että teen tähän blogiin erillisen kirjailija-Päivisen esittelyn.

   Poista
  2. Paitsi jos klikkaavat itsensä ostamaan kirjasi tuosta sivupalkista!

   Poista
 5. MInusta on kiva, jos jatkat entisen tapaan. Kotisvut voisi olla ihan hyvät, sen verran voisi poikaystäväsi ahkeroida.

  Leppoisaa viikonloppua Sinulle & Hänelle!<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikaystävä on hyvin tiukalla aikataululla varustettu, mutta jospas hän jonakin päivänä ehtisi..

   Kiitos samoin sinne päin!

   Poista
 6. White Rabbit on mm. Jefferson Airplanen kappale, joka tuo mieleen villit vuodet...Ostin muuten Jeffersonin CD:n vähän aikaa sitten;-) Ehkä alan taas villiintyä, hippiintyä tms.

  Minulle eivät tartu muut osoitteet seurattavien listalle kuin blogit. Olen yrittänyt, mm. aikanaan suomentajaystäväni Even sivuja, mutta ei kun ei niin ei. Eve siis suomensi Rilken runoja.

  Minä tykkäisin, että pitäisit tätä blogia vain näin edelleen. Toisaalta monta nimeä tuo sekaannusta ja et saa tunnettavuutta ellet käytä omaa nimeäsi. Vrt. Vera Vala, jossa blogin nimi on sama kuin kirjailijan nimi.

  Mutta älä lähde pois blogista, älä suitsi mielipiteitäsi, bitte!

  Viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipiteitäni en joka tapauksessa suitsi. Jotenka mietin vielä tätä nimihommaa...blogissa viihdyn vielä sen verran hyvin, että en taida lähteä, en :)

   Pitääkin kuunnella millainen kappale tuo on! Ja muutes mulla on sama; en taida seurata kenenkään kotisivuja Paitsi joidenkin bändien joskus.

   Kauniita unia!

   Poista
 7. Kyllä sä varmaan osaat pisaroita pelkkänä Maarianakin;D Sehän on nätti nimi eikä nimi blogia pahenna;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin..osaan varmasti. Mutta Helmi-Maaria Pisarasta on tullut osa itseäni. Ihan kuin olisin kaksi mutta yksi.

   Poista
 8. Jatka vaan pisarointia! Kyllähän jo nyt tästä blogistasi käy ilmi, että olet Maaria. Oikeallahan on linkkejä kirjoittamiisi romaaneihin. :)

  Ja voitahan tosiaan tehdä erillisen esittelysivun tuohon yläpalkkiin. Kuka hitsin pisara?! Sinne taakse sitten oikea nimesi ja kirjoittamasi kirjat jne. :) Ja sitten vain helmenä lisää pisaroimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, näin minä nyt sitten tänään ajattelen, samoin kuin sinä. Eli teen tuonne siis esittelysivun - jos ja kunhan ehdin tai jaksan.

   Sädehdintää viikonloppuusi oi Elegia!

   Poista
 9. Äänestän myös esittelysivun puolesta. Sillä tavalla ihminen löytää sinut halutessaan, mutta voit yhä pisaroida tällä nimellä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, taidan todella nyt kallistua tuohon esittelysivuun :) Rakkaalla mutta myös ei-niin-rakkaalla lapsella voi olla monta nimeä :D

   Poista