torstai 7. helmikuuta 2013

JULKAISUTYKITYSTÄ: Täältä tulee novelli-Maaria

Eilen tuli Pintanaarmut julki, tänään tulee sitten toinen jysäys: REGINA! Se heräsi kuolleista uudistettuna! Käykääpä kurkkimassa tänään kauppojen lehtihyllyiltä uusin, tänään ilmestynyt pläjäys. Siellä korisee Sofi Oksanen kannessa, ja minun novellini luimii sisäpuolella!


Ja kun olette sitten Reginan kohdanneet, kertokaa minullekin, please, miten se on. Saan sen omiin käsiini vasta postin kuljettamana ensi viikolla. Palaute olisi mukavaa, sillä tiedättehän, että tämä kirjoittaminen on aika yksipuolista kommunikointia, ja olisi tietysti mukava kuulla, laitetaanko lisää novellia tulemaan. 

Niin ja siis tsekatkaa nyt ihmeessä myös kallisarvoisen romaanini takakansi edes, ja sitten kun se on kirjastoissa (toivokaa, toivokaa, tehkää hankintapyyntöjä!) tai ostettuanne käsissänne, sivelkää sitä puolestani ja sanokaa terveisiä :)

6 kommenttia:

 1. Ohhoh, vai alkaa Regina jälleen ilmestyä, mielenkiintoista. Ja onnea novellista.

  Pitää varmaan katsoa lehteä jossain ja palauttaa mieleen oma avustaja-aika Kolmiokirjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, uudistunut Regina, vaikuttaa mielenkiintoiselta - raikkaalta, ideana edeltäjäänsä hurmaavammalta.

   Poista
 2. Hoo, kannen perusteella mahtava lehti! Pitää hakea heti huomenna, harmittaa että kaikki kiskat ovat jo kiinni. Onnea novellistasi!

  Pintanaarmuja on myös tilauksessa, odottelen malttamattoman postilaatikon kolahdusta. Tuo kansi on hurja, herättelevällä tavalla. Hieman pelottaa kohdata kirjasi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, minä sen sijaan odottelen malttamattomana sitten sitä, että mitähän pidät Pintanaarmuista :) Kiitos, että tilasit!

   Kansi oli yksi vaihtoehdoista, ja lopulta tahdoin vain tämän. Kustantajaa ei tarvinnut kauaa taivutella :)

   Poista
 3. Kappas, kiintoisaa. Ihanaa, että novellilehdet palaavat. Olen itse aikoinaan julkaissut ekan juttuni (tosin nimimerkillä) Me Kaks lehdessä. No, siitä on yksi ihmisikä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, Me Kaks. Oi niitä aikoja! Lähetin sinne joskus teininä novelleja. Mutta ei niitä koskaan julkaistu :)

   Poista