keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kärjistämistä

Aikamoista moista toista. Eilinen oli kovien työnaisten päivä. Heräsin aamukuudelta (himpun verran liian myöhään, olisin voinut nousta jo puolelta ehtiäkseni tyydyttämään kirjoitusvimmaa tarpeeksi, vai voiko sitä tarpeeksi edes tyydyttää), kirjoitin kaksi tuntia menin töihin, duunastelin kahdeksan tuntia menin tallille, ratsastin vajaan tunnin lumimyrskyssä (oh tätä lumen määrää!), hakeuduin kotiin yhdeksältä illalla harrastin penkkiurheilua poikaystävän kanssa (jotta hän muistaisi, että olen olemassa), vetäydyin työhuoneeseen ja kirjoitin puoleen yöhön. 

Tänään asiat ovat toisin. Heräsin kuudelta tullakseni aamuvuoroon töihin, "ulkoilutan" juuri marsuja jotka pyörivät jaloissa haluaisin kirjoittaa neljättä käsistä joka on kaikkia entisiä kunnianhimoisempi teemoiltaan olen töissä neljään menen puoli viideksi Suomi-koululle opetan kuuteen menen kotiin kirjoitan iltamyöhään. 

Arvatkaa mistä löysin tämän kaalimaan?
Ja jotenkin, kautta rantain, nautin kaikista muista päivieni osuuksista paitsi yksin jäämisestä toisen työkaverin kanssa. Meillä piti olla kunnon työpaikkaviihtyvyyspalautekeskustelut eilen, mutta kuinka ollakkaan esimies vetäytyi, jälleen kuten joka viikko, sairaslomalle, ja minä olen miettimässä työpaikan vaihtoa mutta en luultavasti tee mitään asian eteen sillä en kirjoitustyöltäni jaksa revetä joka suuntaan, kuten byrokraattiseen paperisotkuun, jota uuden työpaikan hakeminen edellyttäisi...

P. S. Googlettelen tässä lähipäivien ja -kuukausien tuiskeessa nimeäni löytääkseni kirjani arvosteluja kouriini. Kirja-arvostelua, uutta siis, ei tupsahtanut eilen, mutta Reginan arvostelun bongasin yllättävästä paikasta, jonka olemassa olosta en tiennytkään...Anteeksi nyt Heidi Bee, mutta mainostan tässä samalla kirjabloggaajille blogiasi, jotta löytäisivät ääreesi - vaikka en tiedä ollenkaan, tahdotko moista mainostusta.

10 kommenttia:

 1. Voimaa ja uskallusta joko nykyiseen työpaikkaan tai sitten uuden etsimiseen! Sinulla totisesti riittää energiaa, muistathan levätäkin ja vain olla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dänks! Lepäilen sitten vanhempana - ja toisinaan kun ehdin :)

   Poista
 2. Hurja vauhti päällä, älä väsytä itseäsi liikaa..:)
  Oikein hyvää loppuviikkoa sinulle, Helmi-Maaria.<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, ei tämä ole hurjaa. Tämä on arkea :) Loppuviikosta on aina lempeämmät oltavat, paitsi tällä viikolla kun on julkkarit ja sen sellaista pientä säätöä..kiitos samoin sinulle!

   Poista
 3. Minua ihan huimaa, kun kuuntelen vauhtiasi. Kiva, että ulkoilutat marsuja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatii veronsa tuo marsujen varhainen ulkoilutus, mutta kun muutkaan eivät, niin mieluummin nukun vähemmän, kirjoitan vähemmän ja autan eläimiä oikeuksiinsa enemmän..harmi vain en ole ehtinyt käydä siellä koiratarhalla koirien ulkoilutuksessa. Ensi maanantaina on vakaa aikomus taas mennä!

   Poista
 4. Täysin samaa mieltä Heidi Been kanssa siitä sun novellista, ja toinen myös hyvä. Hyvä sinä! Ja mitäs minä sanoin;-)

  VastaaPoista
 5. Minä vielä odottelen Reginaa saapuvaksi (eräs sen lähettää tänne). En jaksa netistä lukea paitsi että ilmeisesti netissä ja painetussa Reginassa onkin eri novellit ainakin sinulta (opin sen tuosta linkkaamastasi blogista, kiitokset vinkistä!).

  Reginan nettisivuilla on muutama muukin novelli: ovatko nekin sitten erejä kuin painetussa Reginassa?

  Anyway, hyvä sinä marsu-Maaria!

  VastaaPoista
 6. Hui, sinä oletkin ahkera. Menen yleensä nukkumaan lähempänä niitä aikoja, jolloin heräät. Pitäisi tsekata tuo Regina.

  VastaaPoista