torstai 28. helmikuuta 2013

Kasvua kasvua kasvua!

Tänään heräsin kuten pitikin! Jotenka kumahdin sängystä pois join vettä ja d-vitamiinia raspasin hampaani purskautin nenänvarresta yöllä ilmestyneen teinipaukaman (?!!?) pois, iskin silmää avasin oven suljin, valot mukisevat, istuuduin avasin koneen oioin sormiani tein kokovartalovenytyksen hyökkäsin kimppuun - ja estyin. Estyin vaikka katseeni oli jo vanginnut.

Elämääni kuvina, ja näitä kuvia haen huomenna jälleen lisää!
Estyin käymästä tekstin kimppuun sillä minua polttelee tässä sitä ollaan! Olisi aikaa rustata melkein kaksi tuntia ja tämä humpuukipallero pyörittelee silmiä! Ollako vihainen itselle mikä tässä nyt vaivaa eilen myöhään illallahan tuunasin vielä, sain hyviä ideoita rutisin innosta.

Ja nyt; was ist denn los??! 

Kampodzassa halusin olla puu!
Ehkä se, että olen katkaissut viimeisenkin suikaleen napanuorasta: irtisanonut suomalaisen matkapuhelinliittymän! Ja mikä pahinta; lähden lomalle taas mutta tällä kertaa hakemaan kuvia, toden teolla noutamaan tavaraa käsikirjoitukseen. R valitti juuri eilen, etten ole läsnä. Että mikä tyttöystävä muka vilahtaa vain kotvan aikaa vuorokaudesta hänen näköpiirissään, että ei oikea ainakaan, ja minä mosautin takaisin: milloin muka muulloin takoisin kuin varhain aamulla (nyt...) tai töiden ja mahdollisten harrastuspuuhien jälkeen illalla että ole sinä siinä minä teen kolmea työtä ja tienaan kolmas osan siitä mitä sinä ja mitä siinä iniset tiesit jo minuun sitoutuessasi että tällaista tämä on ja sitten revähdin itkemään. Itkemään pienistä asioista! R vaikeni. Otti se lopulta syliin ja sanoi anteeksi. Sanoin minäkin. Mitä humisevaa kehitystä! Onkohan meistä tulossa rutiini. Siis huopaamisen lisäksi kompromisseihin kykenevä sihisevä möykky.

Dolomiiteilla poistuin ruumiistaani!
Sitä paitsi ajatelkaa kuinka ihana on eräs Karoliina. Kysyin häneltä vinkkejä Istanbulissa käymiseen ja sieltähän tupsahti oikea postaus minua varten. Kiitos, olen riemastunut ja opiskellut ja otan sarvista otteen! Sitä paitsi Karoliina on kova eläinten oikeuksista puhuja, joten hänen blogistaan ei voi olla pitämättä!

Ja sitä paitsi Marke pyysi minua jossittelemaan jotenka jossitan. Jossittaminen on oikeastaan aikamoinen olomuoto. Usein ihminen jossittelee eikä lopulta olekaan. Minä pyrin olemaan joten jossitteluni on valheellista sillä oikeastaan olen tämä jo; sinuun iskeytyvä oksa ja kaksipäinen sadetaakka, sinusta en irtoa, lävistän:

Iguassun putouksilla kadotin sieluni!
Jos olisin vesi, olisin pyhät kyyneleet jotka roiskuvat päällesi.
Jos olisin kukka, olisin orkidea jota on pideltävä asiantuntevasti.
Jos olisin eläin, olisin ihollasi vilistävä hyönteinen ja pistäisin, saisin sinut syyhyämään, piilottelisin tyynysi alla varastamassa unesi!
Jos olisin soitin, olisin hanuri jota sinun olisi puristeltava, tunnettava painona polvellasi kuultava simpukassa saakka lepäisin rintaasi vasten ja laulaisin ja sinun olisi pideltävä korviasi, sinusta tulisi kuuro!
Jos olisin hedelmä, olisin omena ja päärynä, olisin mango, keltainen suudelma.
Jos olisin talo, olisin valkoinen ja natiseva ja sijaitsisin kukkulan laella.
Jos olisin kirja, mahtuisin taskuusi niin hyvin ettet pystyisi ilman kulkemaan.
Jos olisin maisema, olisin puolet ja kaartuva.
Jos olisin juoma, olisin kuohuviiniä ja pisara seljankukkasiirappia.
Jos olisin puu, olisin nuori mutta taipuisin ikkunasi alle.
Jos olisin joku, olisin kadonnut, sillä en tahdo olla "joku" tahdon olla valossa.

Bahamasaarilta poimin ikkunoita!


2 kommenttia:

  1. Voi, kiitos :) En ollut varma, vieläkö ehdit blogissani käydä ennen matkaa, joten ajattelin vielä varmuuden vuoksi vinkata tästä tarjouksesta:

    http://top10matkatarjoukset.savalanche.com/store/product/13430/3+vrk+Design+hotellimajoitus+Istanbulin+ydinkeskustassa+kahdelle%252C+sis_+aamiainen/?locale=fi&shop_id=837

    Tuo vaikutti niin kivalta hotellilta, että melkein olen jo itselleni yhden huoneen varannut! Ja mielettömän hyvä on tuo tarjous.

    VastaaPoista
  2. Moi, pistin sulle haasteen omassa blogissani, jos huvittaa ja on luppoaikaa niin ota vastaan :)

    VastaaPoista