lauantai 9. helmikuuta 2013

Kirja kädessä

No nyt on shamppanjapullo poksautettu auki. Sieltä se tuli, rutistin ja pusasin ulos kuin hyeena. Anteeksi, että hehkutan yhä, mutta kyllä se on soma. Sopii käteen, on ilmava, kevyt kantaa - hyvä, sillä tarina on raskas, tiivis, suorasukainen. Jään odottamaan, katsomaan eteenpäin. Olen tässä parivuotisen kirjailijanurani aikana tottunut ajatukseen siitä, etten ole niitä kirjailijoita, jotka esikoisteoksen myötä sinnahtavat taivaisiin (ja joista kaikista ei kuule sitten harmillisesti enää mitään tai joiden taso saattaa ropsahtaa seuraavissa teoksissa), vaan niitä, jotka raivaavat tiensä toisten tietoisuuteen. Hitaasti, hitaasti täältä tullaan!


Lempeää lauantaita itse kullekin!

10 kommenttia:

 1. Ja vielä kerran onnittelut Pintanaarmuista, Helmi-Maaria!<3333

  VastaaPoista
 2. Onnea! Näyttää hyvältä. Pistän ehdottomasti muistiin! :-)

  VastaaPoista
 3. Vau, tuohan on todella hienon näköinen! :) Onnea paljon kolmannen teoksen johdosta sekä novellin julkaisusta! Sähän olet jo aivan kuumaa kamaa markkinoilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumuudesta en tiedä, mutta ainakin suunta näyttäisi suosiolliselta...we'll see :)

   Poista
 4. Hienolta näyttää Helmi-Maaria ja paljon onnea sekä sinulle että kirjallesi!

  VastaaPoista
 5. Onnea ja hyvää matkaa kirjallesi:)
  Olihan se novellisi Reginassa aika roisi, mutta tunnelmallinen, mukaansatempaava ja taidokkaasti kirjoitettu. Olen itsekin saanut diilin yhdestä novellistani, tulee joskus keväämmällä.
  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, mielenkiintoista, ilmoittelehan sitten missä ja milloin ilmestyy :)

   Novellini oli kyllä melko roisi, nyt kun sen jälleen luin...mutta nettisivuilla julkaistava novelli (ilm. maanantaina) on sitten herkempää tavaraa!

   Poista
 6. Hienoa, hienoa!!! Rutkasti onnea! Innolla odottelen, että pääsen lukemaan uutukaistasi :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille onnitteluista! Tuntuu rauhalliselta nyt, kun ei tarvitse enää jännittää, ylittääkö Pintanaarmuja kustannuskynnyksen :) Toivotan herkkiä lukuhetkiä - ja herkkänahkaisille myös kärsivällisyyttä, lopussa kiitos seisonee, mikäli se niin tulkitaan!

  VastaaPoista