keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Räjähdys katsoo takaisin

Kiire! Nukuin pommin värinään. Siis liian pitkään, kiukuttaa mahdottomasti, en ehdi kirjoittaa kuin tovin, huomenna en lainkaan, ja tänään on taas pitkä päivä, töiden jälkeen Suomi-koulutöitä, illalla pimentoa, olisi ollut paljon kirjoitusvoimaa, voi kenkänöyhtä sentään.

Mutta on sentään syytä suureen iloonkin! Kolmas "julkinen" kirjakokemus Pintanaarmuista löytyy tuolta kirjailija Vera Valan blogista. Oh! 


Sitä paitsi ajatellaan tämä näin: perjantaina olen lomalla. Samoin muutes myös tiistaina ja keskiviikkona, sillä R joutuukin ottamaan vähän enemmän lomaa, joten olemme(kin) lähtemässä Istanbuliin. Mikäli hinnat ovat yhtä kelmeät kuin eilenillalla, ja mikäli ehdimme tänään mitään varaamaan, ja otan sinne kirjoitusvälineet mukaan sillä aion hyvällä omatunnolla lojua myös hotellilla paljon.

Olen sitä paitsi halunnut jo pitkään Istanbuliin. Nähdä samalla Troijan ja muita komeuksia, temppeleitä ja moskeijoita, aivan hersyvänmakuista turkkilaista ruokaa. Mmm....

P.S. Voisivatko Itä-Suomen ystäväni tarkkailla sanomalehdistöä lähipäivinä. Arvostelujen pelossa ja erityisesti toivossa?

Toinenkin P. S. IINA-KINKKUSENI, mojova meikäläiseni, ihana pikku lintunen, onnea onnea onnea, ihanaa kun olet syntynyt vuonna sydän tähän maailmaan!
 

4 kommenttia:

 1. Jälleen onnittelut, Helmi-Maaria.<3
  Voin minä katsastaa ainakin Karjalaisen kulttuurisivuja, jos niille jotain ilmaantuu..:)

  OIkein ihanaa matkaa Istanbuliin sinulle & Hänelle.<33333

  VastaaPoista
 2. Katselen Kymen Sanomia.

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa matkaa Istanbuliin sinulle ja R;lle!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia! Mukavaa, jos Aili katsot, ja samoin Anonyymi! Ja tattista myös Yaelian! Jännittää kyllä nyt, kun ei meillä ole vielä majoitustakaan, mutta eiköhän kaikesta selviä :)

  VastaaPoista