tiistai 12. helmikuuta 2013

REGINA

No jopas on karnevaalipäivä! 

Reginan nettisivut ovat auki. Sieltä voitte lukaista toisen novellini nimeltä Tähdet ovat loppuneet täältä - joka näemmä on myöskin kuukauden tähtinovelli - ja varmasti kaikkia kirjoittajia kiinnostaa kirjoituskilpailu! Siellä voi myös äänestää Reginassa ilmestyneistä novelleista parasta. Jännittävää tietysti nähdä, saako omani ollenkaan ääniä, mutta olen aika iloinen. Luulen, että tämä Regina tekee hyvää lehtimarkkinoille etenkin kirjoittavien ja lukevien ihmisten kannalta!

Muistakaa myös minun kirja-arvontani, mikäli kolmas romaanini kiinnostaa.

6 kommenttia:

 1. Aa, nytkö ne aukesi - etsin niitä netistä aiemmin ja ihmettelin, miksei lehdellä ole nettisivuja. :) Tuosta kirjoituskilpailusta olikin lehdessä mainos. Ostin lehden, ehdin lukea siitä vasta sinun novellisi, se oli kiinnostava.

  VastaaPoista
 2. Luen lehden sitten paperisena, kunhan sen saan. Pitäisi olla tulossa, toveri postittaa. :)

  VastaaPoista
 3. Oh, kivaa :) Tuolla netissä on toinen novelli kuin mikä lehdessä. Tosin se on nettiin putkahtanut vahingossa raakileena..en tiedä mihin viimeinen, terävämpi versio kadonnut, mutta ei kuulemma haittaa ainakaan läheisimpiäni lukijoina.

  VastaaPoista
 4. Luin vanhaa Reginaa vuosia sitten. On hauskaa, että lehteä elvytellään uusin kujein, vaikka samasta tuotteesta ei kyse olekaan!

  Helmi-Maaria, heitin sua haasteella: kerro kirjoittamisestasi: http://luenjakirjoitan.blogspot.fi/2013/02/yksitoista-asiaa.html! :-)

  VastaaPoista
 5. Kävin lukemassa novellisi tuolta nettilehdestä, tykkäsin!
  (Psst! Pintanaarmuja aloitettu!)

  VastaaPoista