lauantai 23. helmikuuta 2013

Simahtanut tähti ja Leena Lumin arvio!

Lallalaalalalaa! Olin eilen varhain putoava tähtönen; vietin julkkareitani täällä kotosalla seitsemäntoista vieraan kanssa. Liekö kupliva noussut turhan varhain päähän, sillä tämä pikku tähtönen simahti jo puolen yön aikoihin ja meni nukkumaan! Voitteko kuvitella; hän pitää juhlat ja menee kesken kaiken koisimaan. Vieraat viihtyivät pari tuntia kauemmin kuin minä itse. Tai siis viihdyin kyllä. Erinomaisesti. Harmi vain en tavannut kaikkia juhlijoita, sillä muutama tuli kylään vasta nukahtamiskohtauksen jälkeen. Enkä ehtinyt keskittyä kaikkien kanssa keskustelemiseen, mikä nyt varmaankin vaivaa kaikkia juhlien järjestäjiä. Oli kuitenkin hupaisaa!

Tsadaa!
Ja yöunet olivat suloiset, kyllä, eikä tänään vaivaa edes pikkiriikkinen pääkipu. Jotenka tavallaanhan kaikki on hyvin; sain unta palloon enkä kärsi krapulasta, ja sitä paitsi ilakoin mukavien ihmisten kanssa. Siis iloitsin, en ilakoinut, tai siis ilakoin mutta en "sillä tavalla".

Mikä aiheuttaa aivan erityisen suurta iloa, ihanien ystävien ja onnistuneiden juhlien ja lumisen aurinkopäivän ohella, on Leena Lumin arvio Pintanaarmuista. Sydämeni rävähti soimaan, kun luin tuon (huikean kauniisti kirjoitetun) arvostelun! Suosittelen ihan vain pelkän arvostelun kauneudesta kurkistamaan, mistä on kyse - ja toivon, että moni innostuu sitten Pintanaarmuistakin. Maijahan on arvioinut sen myös hyvin kiinnostavalla tavalla. Hopotihopsis kirjaostoksille siitä, ystäväni, tämä varhaisillan tavistonttutähtönen lähtee nyt. Huomenna pääsen, ehkä toivottavasti, vuorille! Ratsastamaan en tänään mene, sillä vaihdoimme Tinan omistajan kanssa päiviä. Tavallaan sääli, sillä ilma olisi mitä mainioin metsäreissulle.

P. S. Juhlimassa kävi myös eräs uusimmista ystävistäni. Hän pitää todella kaunista blogia tuolla. Kiitoksia Maria vielä!

17 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle Maaria tosi ihanista juhlista! ♥ Oli kivaa, uutta tapaamista odotellen :) Minäkin laitan sitten arvion, kun saan kirjan ja olen sen lukenut. Huikeita arvosteluja on ollut, joten odotukset ovat suuret. Olit toooosi kaunis eilen, mekko oli aivan perfect! (tai kaunis olet aina, eilen hehkuit)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kiitos, tässähän ihan punastuttaa :D Tuon kirjan koululle ensi keskiviikkona!

   Poista
  2. Maarian blogi on maanpäällistä taivasta!

   Poista
 2. Onnittelut Helmi-Maaria!

  Leenan arvio oli taianomainen ja totisesti heräsi kiinnostus lukea sinun kirjasi. Onnea ja iloa, nauti tähtihetkestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Valkoinen Kirahvi :) Toivottavasti kirja löytää luoksesi jotakin tietä pitkin. Jos sinulla on lukulaite, voin lähettää sähköisen arvostelukappaleen, sillä kirja-kirjat ovat tältä erää jo loppuneet.

   Poista
  2. Olen saletti, että Valkoinen kirahvi pitää tästä!

   Poista
 3. Hienoa että laulattaa: onnea, onnea, ONNEA sinulle, Helmi-Maaria.<33333

  VastaaPoista
 4. Leenan arvio kirjastasi oli upea ja heti teki mieli lukea se!
  Nautinnollisia juhlahetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kirja löytää sinne päin maailmaa jonakin päivänä tiensä :)

   Poista
 5. Minäpä aloin juuri sitä lukea :)

  VastaaPoista
 6. Helmi-Maaria, kiitos! Kirjasi on huikea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietäisitpä, miten onnelliseksi kommenttisi ja arvostelusi tämän kirjailijan tekivät!

   Poista
 7. Voi miten mahtavaa, että kirjasi on saanut hyvän vastaanoton. Meidän kirjastossa sitä ei valitettavasti vielä ole, odottelen kuumeisesti ja varaan sen sitten heti. Pätkät, joita olen saanut lukea, vaikuttavat todella mielenkiintoisilta, kielesi hyvin omalakiselta.

  Mutta että nukahdit ennen vieraita :) Oli siis hyvät bileet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mainiot bileet :)

   Ja juu, olen helpottunut, että kaksi ensimmäistä arvostelua ovat noin mieltäylentävät. Pystyy sitten "pahojen kritiikkien" sattuessa kohdalle lohduttautumaan hyvillä!

   Poista
 8. Pääasia, että sinulla oli hauskaa ja vieraat viihtyivät, simahtamisesta huolimatta :)

  Olen loppusuoralla, pian on siis arviota luvassa... Psst! Ei tarvitse menettää yöunia ;)

  VastaaPoista