torstai 14. helmikuuta 2013

Tule kotiin, Schatz!

Valentinuksen päivä. Töissä sain sydänkakkua ja rakkaudentunnustuksia pieniltä tyypeiltä. Laskin mäkeä liukurilla, luin ainakin viisi (uh, ääni kähisee) satua (eräs suosikkini on Ben Postbär ja toinen Bauer Bolle, jotka molemmat tahtoisin ottaa hoiviini ja kääntää suomeksi!) ja puhdistin marsujen häkin. Ostin tauolla villapaidan (ei, ei olisi kyllä nyt ollut ropoja, mutta mikäs eteen, kun palelee) ja kyselin pikku ihmisiltä, miten voisin ilahduttaa poikaystävääni illalla. Sain vihjeeksi, että pitäisi pussata sitä, halata ja sitten pyytää tanssiin. Yksi tyttö huudahti liukuri kädessään: "Spank him on the bottom!"
No ainakin joskus me olemme ihan rakastuneitakin, kuten 2,5 vuotta sitten edes.

Jotenka täällä odotan lapaset ojossa. Tai oikeastaan en, sillä kirjoitan teen töitä, mutta ajattelin kyllä läimäyttää vähäsen ilon ja huvin vuoksi paistinpannulla takamukselle, kunhan ilta saapuu (olemme siitä tasapainoinen pariskunta, että molempien työpäivät venähtävät yleensä hyvin myöhäisiksi). Seuraukset voivat olla karvaat, mutta olen niin ovela, että pistän kengät jalkaan valmiiksi, juoksen ulos, odotan lumipyry kädessäni kulman takana, viskaan sen R:n naamaan, ja juoksen tietenkin suoraan lähimpään ravintolaan karkuun.

Ravintolassa hän saa minut kiinni, vihdoin, mutta siinä vaiheessa olen tietenkin istuutunut ja selailen muina miehinä ruokalistaa. Tilaan jotakin, R:kin istuutuu, ja laskuvaiheessa vingahdan: "Oho, eihän minulla tietenkään rahapussia ole mukana, sillä olen karkumatkalla!" 

Ovelaa. Hahaa. Kaikkea tätä dramatiikkaa ennen toivotan riemukasta iltaa, ystävilleni hirmuisen paljon terveisiä, olette mielessä hyvin hyvin usein ettekä pelkästään ystävänpäivänä (itse asiassa täällä se on vain miesten rakkaudenosoituspäivä naisille!), samoin lämpimiä villapaitaterveisiä teille muillekin ja villejä hetkiä viiman keskelle!

Rakastaa ei, rakastaa ei, rakastaa rakastaa ei ei ei.


9 kommenttia:

 1. Pikkuihmiset osuvat usein asian ytimeen. Ovat ainakin oivaltavia!

  Hyvää ystävänpäivän iltaa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat pikkuiset;sekä rakkaudentunnustusten vuoksi että mahtavien neuvojen vuoksi.Mukavaa Valentinen iltaa sulle ja rakkaallesi;olette nätti pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, olemme nätti pari vain silloin, kun juhlat pukeutuvat päällemme :D Kiitoksia kuitenkin!

   Poista
 3. Ihan mahtava pakkaus tulevia lapsianne varten..:)))

  VastaaPoista
 4. Vilukissa villasukka (hih, pakko...) kiittää lämpimistä villapaitaterveisistä :) Miten läimäytyksen kävi, oliko toivottu lopputulos?

  VastaaPoista
 5. Heh..oli melkein, mutta jouduin itsekin maksumieheksi, kun R oli niin ovela, että otti vain käteistä mukaan (ja multa löytyi pankkikortti kuitenkin) :D

  VastaaPoista