tiistai 12. helmikuuta 2013

VOITA PINTANAARMUJA

Täällä on tänään karnevaalitiistai, mikä tarkoittaa sitä, että töissä tarvitsee olla minun alallani vain kello 12:een saakka. Hihii! Jippii! Vain kolme tuntia puurtamista. Olisipa aina tällaista!

Vaikka en lähdekään hurvittelemaan Marienplatzille naamiaisasu päälläni, (vaan ensin käyn ratsastamassa lumisessa, kylmässä metsässä ja sitten nakutan neljättä romaanikäsistäni kuntoon), olen iloisella juhlamielellä, ja laitan käyntiin kirja-arvonnan julkaisujuhlan kunniaksi.

Siispä sinä tai hän, joka tahtoo voittaa omakseen Pintanaarmuja-romaanini omistuskirjoituksineen kaikkineen, hihkaise itsestäsi tämän tekstin kommenttilootassa tai Pintanaarmujen Facebook-päivityksessä, missä voit myös niin kutsutusti "tykätä" romaanikimpaleestani.


EHTONA osallistumiseen on, että mainostat tätä arvontaa blogissasi tai Facebook-sivullasi (ja jos sinulla ei satu olemaan sosiaalisen median "paikkaa", hölähtele arvonnasta työpaikallasi tai ruokapöydän ääressä suurin, hehkuvin ilmein!). 

Toivotan arpaonnea ja lähden kohta töihin. Ja ah, toki syön tänään Krapfenia. Munkkia, toisin sanottuna, ehkäpä nougat-täytteellä, sillä kyllä, olen munkkini ansainnut ja apinani askarrellut ja elämä on suloista, vaikka eilisiltana hävisinkin katkeranpiinaavasti sekä roppiokaupalla pelatessani Scrabblea R:n kanssa (huomio: yleensä voitan sen mennen tullen, olkoonkin, että pelaamme saksaksi!).

Arvon kirjan, muutes tuota noin, ensi sunnuntaina. Siihen asti parahtelemisiin!

15 kommenttia:

 1. Mukana ollaan - tietysti! Mainostan blogissain :)

  VastaaPoista
 2. Mukana olen minäkin, mainostan blogissani..:)))

  VastaaPoista
 3. Mukana ollaan;)Mainostan blogissani, tottakai!

  VastaaPoista
 4. Sama! Olettaen, että paranen ja pystyn olemaan pystyasennossa koneen äärellä riittävän pitkään kirjoittaakseni tätä pidempää tekstiä :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa karnevaalitiistaita.Käyn tosi harvoin naamakirjasivuillani,mutta varmaankin mainostan jos tuonne menen.

  VastaaPoista
 6. I'm in. Blogimainostus suoritettu :).

  VastaaPoista
 7. Mainostin blogissa ja osallistuin sillä arvontaan :)

  VastaaPoista
 8. Mainostan, mutta en nyt tällä kertaa osallistu arvontaan... kirjasi on nääs jo miltei yöpöydälläni muutenkin :-). Onnea paljon muille!

  VastaaPoista
 9. Kivaa kivaa, lykkyä peliin! Ja Paula, kiitos mainostamisesta :)

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti mainostan kirjablogissani jahka saan aikaiseksi. Muutamille kavereilleni olen jo kertonut "suusta suuhun" eli maililla vinkannut. :)

  VastaaPoista
 11. Tietysti mainostan uutta kirjaasi ja haluan lukea sen :)

  VastaaPoista
 12. Osallistun, vaikuttaa kiinnostavalta! Laitan linkin vasepookkiin.

  VastaaPoista
 13. Hivenen myöhässä mutta innolla mukana arvonnassa! Linkitin arvonnan blogiini.

  VastaaPoista