torstai 28. maaliskuuta 2013

Olen pupunen joka tarvitsee kukkoa!

Vartalo tarvitsi toista vartaloa. 
Rinnoissa soi; hänen takanaan nimittäin seisoi taas mies, joka pyysi päästä ohi. Aina ne olivat, ensinnäkin, ohittamassa. Mikä Emiliestä tekikään sellaisen että ohi piti päästä, läpi tai muuta, mutta taakse ei voinut jäädä tai vähintään vierelle. 

Kuulostaa varmaankin siltä, että neljännestä romaanistani olisi muodostumassa "kuinka löydät miehen" -opas. No ei ole. Tuossa on vain pikkuinen makupala pääsiäisen kunniaksi. Ihan mielivaltaisesti valittu muutenkin, sillä hourin. Reginan blogista voi varmaan lukea syyn.

Lepopäivä toisin tiuskittuna, tillintallintinttarallaa, näemmä paahdan liikaa kun kroppa sanoo välillä stop. Mutta eipä hätiä mitiä eikä suklaamunia mätiä; kyllä tämä tästä. Sitä paitsi siitä lähtien kun olen d-vitamiinia popsinut, eivät flunssat ole kuin pieniä viiruja verrattuna entiseen. 

Haluan kevään ja ranskisparvekkeelleni samat kukat kuin viimeksi!
Lähden huomenna puolilta päivin (mikäli tämä ei nyt tästä pahene!) matkalle päin. Otan mukaan kaksi loistavaa romaania, joista kirjoitan vielä varmasti, mutta joita tuskin ehdin edes hivellä. En tiedä oikein, mihin vielä päädyn.

Sen tiedän, suru silmässä, että en tänään ole tarpeeksi kunnossa juhliakseni täysin rinnoin australialaisen ystävämme läksiäisiä. Hän pitää juhlat (lempibaarissani vieläpä!) ja lähtee tiistaina. Mutta noh, tiistaihin asti hän tulee yöpymään meillä, jotenka näen hänet vielä, kun tulen reissusta takaisin. On silti aika haikeaa. Herra D on miekkoseni paras ystävä ja minullekin kuin ärsyttävä, mutta varsin rakastettava velikulta. Ja nyt se lähtee. Ei ole enää D:tä. 

Joka tapauksessa toivotan teille kaikille uljasta pääsiäistä ja toivon, että pääsiäiskukko vyöryttää päällenne lempeän mielen. Sillä minähän siis uskon pääsiäiskukkoon enkä mihinkään pupuseen. Puput popsikoot porkkanoita ja pensaistanne varsia ja sydämistänne pikkuisia paloja!

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää matkapääsiäistä, Helmi-Maaria.<3333

    VastaaPoista
  2. Okein hyvää pääsiäistä! Ja kiitos Pintanaarmuista, sain sen tuossa viime viikolla luettua. :)

    VastaaPoista