perjantai 5. huhtikuuta 2013

Paisk, paisk, paiskin!

Olen hereillä jälleen. Yritän rutinoitua istumalla koneen äärellä kello kuudelta. Rauhattomuus porisee sisuksissa en osaa aloittaa. 

En ole nähnyt herra R:ää tällä viikolla. Siis kuin ohimennen tiistai-iltana ja toissa-aamuna, tänään sattumalta herätessä nukkuvan R:n. Vihaan sen työnantajaa. Miesparka on tehnyt joka päivä typeriä töitään klo 8-00.30 niin että pian tässä kärsii asia nimeltä parisuhdekin. Ei vain miehen mieli. Sillä minussa tosiaan porisevat asiat. Täytyisi saada puhua mutta milloin puhua kun toista ei näe. Miksi se ei irtisanoudu. Miksi se ei vain lopeta. Tuollaista riistotahtia en ymmärrä, varsinkaan kun R on kotona taistelunhaluinen (ja minä tietysti tuhatkertaisesti enemmän) ja onneton, eikä se saa minkäänlaisia ylityökorvauksia, ei edes ajan muodossa.

Punainen rakkauspyöräni kaipaa remonttia.

 Ja nythän rupisen turhaan tai en. R aloittaa tämän päivän jälkeen 6 viikon irtioton töistä. Tosin sekin minua ketuttaa. Miksi se lomailee silloin kun minä en voi ottaa lomaa. Varasin mielenosoituksellisesti itselleni lennot Suomeen juhannusviikolle. Menen ihan itse, yksin, nautin ystävistäni ja sukuloin kuin kuuma valurautaseos. Lisäksi lähden kuun lopussa Berliiniin ystäväni kanssa. R menee viikoksi vanhempiensa luo tässä joku päivä, ja minä tunnen vain helpotusta. Että siis eipä ole ruusuilla tanssimista tämä rakkaus-niminen asia aina. Tervetuloa todellisuuteen, neiti minä.


Sitä paitsi joku hyeena-aivo kuuntelee tähän aikaan aamusta musiikkia ja sekoittaa. Paska. Haluaisin näinä aamuntunteina vain hiljaisuuden, mutta kai on pakko pistää omat laulut tuiskimaan, ettei kuule vääriä säkeitä. 

Kaiken lisäksi menen tänään lääkäriin. Minut pitää tutkia, kaikki ei ole hyvin. En halua, mutta minkäs teen. 

Ja vaikka rakkaus rakoilee, on ilojakin. Pintanaarmuista on taas kirjoitettu. Kuinka mukavaa! Luen ja kirjotan -blogin Paula sen teki tällä kertaa. Toivotan hulppeaa viikonloppua, rauhaa ja rakastamista!
8 kommenttia:

 1. Haleja sinulle, elämä aaltoilee ja tunteet myös, toivottavasti lääkärisyä hyviä uutisia <3

  VastaaPoista
 2. Aika rajua tuo sinun elämäsi!
  Hyvää ja kaunista viikonloppua.<3333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä taida olla rajua muuten kuin tunteiden tasolla :)

   Poista
 3. Vuoristorataa menet aika vauhdilla... Toivottavasti asiat muuttuu parempaan... Mitä parhainta viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. Noita on noita kausia... meillä taas on pinna kireällä molemmilla töiden epävarmuuden vuoksi. Kumpikaan ei myönnä, mutta sieltä se lähtee - ainakin itsestäni tunnistan. Olisi kapasiteettia tehdä enemmänkin kuin mitä kysyntää...

  Tsemppiä ja toivottavasti se siitä taas suttaantuu.

  Eksyin tänne 1Q84 tekstiä etsimään - pitänee vielä hakea sitä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppaamisesta :) Katsotaan, miten käy. Tuolta taitaa löytyä 1Q84: http://helmi-maariapisara.blogspot.de/2012/09/kuu-vai-sen-heijastus.html

   Poista