tiistai 2. huhtikuuta 2013

Poksahdan ilosta!

Moikkis! Hui mikä ihana lomien loma. En ole pitkään, pitkään aikaan nauranut niin paljoa, tanssinut ja juhlinut ja katsonut ihan tollon hulluja elokuvia, tavannut niin raikkaita, höpsöjä, suloisia ihmisiä, nukkunut niin kauniissa asunnoissa ja pajattanut niiiiin paljon kuin tänä pitkänä viikonloppuna. Niin ja laulanut saksalaisia lauluja. Itse keksimiäni. Hehee.

Jotenkin uskomatonta. Että on tuollaista. Ja tuollaisia ihmisiä, jotka ovat kuin suoria kopioita Suomen ystävistäni. En ole tietenkään ehtinyt lukea sivuakaan mistään kirjasta, mutta nyt on mieli täytetty hyvillä muistoilla ja tarinoilla pitkäksi aikaa, sydän pursoteltu uusilla ystävillä ja noh...maksani ylikuormitettu kuohuviinillä. Kuinka siistiä onkaan tehdä irtiottoja!

Kuulun erääseen ihanaan ankkatoverijoukkoon.
En nähnyt Wienistä oikeastaan yhtään mitään, vaikka majailinkin oikeassa luksusasunnossa keskustassa. Tai siis no näin ihmisiä. Ja taivaan ja raitiovaunuja. Kaksi yötä vietin aivan todella kauniissa pikkuisessa kylässä Wienin kupeessa aivan hulvattoman perheen hulvattomassa talossa. Kuorsailin siskonpedissä en edes tiedä kuinka monen ihmisen seassa. 

Olen sinne tervetullut uudestaan, jotenka uutta matkaa odotellessa

suosittelen iloitsemaan kanssani myös uusista arvioista. Lukuhoukka on lukenut Pintanaarmut samoin kuin Sylvi-lehden kriitikko. Olen hukkua iloon. Halkean varmaan. Rakastan ihmisiä rakastan maisemia rakastan korttipelejä ja päättömiä riimittelyjä ja koiria ja hauskoja hauskoja hetkiä!  Tapasin myös viimein työtoverini kirjailijaisän, josta kertoilen enemmän Reginan blogissa. Tsingaling ja hauskuutta viikkoonne!

7 kommenttia:

 1. Iloitsen puolestasi. Onnistunut loma on voimavara, josta ammentaa pitkään. Ja kuule, Wien oli minusta tylsä kaupunki, joten et ehkä menettänyt mitään, vaikka et nähnytkään mitään:). Sorry Wien, olen varmaan tosi epäreilu.

  VastaaPoista
 2. Olipas mahtavan kuuloinen loma ja vielä uusinnan mahdollisuuskin tarjottu, loistavaa kerrassaan! Kylläpä kaipaisin jotain vastaavaa, elämä on ollut liian vakavaa viiemaikoina. Loma on onneksi edessä, mutta epäilen, että siitä tulee hillitympi (ja tylsempi) kuin sinun.

  VastaaPoista
 3. ihanan onnellinen teksti - saa todella hyvälle tuulelle tämä!

  VastaaPoista
 4. Piristävää lukea näin positiivisia postauksia! Varsinkin kun itselläni on synkempi kausi meneillään... Älä silti poksahda kuitenkaan, se kuulostaa epäterveelliseltä... ;-)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että oli noin ihana loma:)Kuulostaa ehdottomasti uusimisen arvoiselta!

  VastaaPoista
 6. Hei kaikki! Kivaa jos iloni tarrautui teihinkin :) Anteeksi mutta olen kipeä kaiken iloisen tohinan maksuksi, joten en jaksa yksitellen kommentoida. Mutta siis toivottavasti pirteys loikkii kasvoillanne pitkin kevättä :)

  VastaaPoista
 7. Wien oli minustakin niin ihana, että! Vaikken päässyt siskonpetiin ja näin muutakin kuin taivaan ja raitiovaunuja, ja vaikka meidän matkamme oli varmaan tosi erilainen kuin teidän - kaupunki itsessään vei minut ihan täysin. Osasin sitä odottaakin ja samalla pelkäsin, ettei niin käy. Turhaan.

  Haluan takaisin!

  VastaaPoista