tiistai 21. toukokuuta 2013

Kuvabailut

Tiistaiblues. Tämä viikko on aamuvuoroa täynnä. Pitäisi sataa joka päivä. Haluaisin huljutella varpaita suomalaisessa järvessä ja heittäytyä kivikkoon tunteakseni kipua. Olen naarmujen valtaama. Ei pitäisi juosta pusikoissa. Tämä päivä on kuljettava suorassa. 

 Kävimme viime viikolla Nymphenburgin linnassa työpaikan penskojen kanssa. En ole vielä käynytkään siellä sisällä. Kauneusgalleria oli kiinnostava; kuninkaan näkemykset kauniista naisista. Lisäksi suosittelen puutarhan sopukoista löytyvän Amalienburgin tsekkaamista. Mikä ihana, ihana "metsästysmaja", hopeinen, valoisa huvila.
Nymphenburgin tanssisalia.

Amalienburg.

Mitä voihkeita yksityiskohtia!

En ole krumeluuri mutta joskus rakastan tällaista tyyliä!

Katson kuvia syntymäpäivältä. Valoa riittää vaikka toisille jakaa. Lähden kai viikonloppuna vuorille. R on poissa kaupungista, joten voin vaeltaa vaikka tunteja. Muistan, mitä on huippu. Muistan, miten huipulle pääsee ja miten vaikeaa sieltä on tulla alas. Pidän mieluummin kiipeämisestä kuin laskeutumisesta. 

Synttäriruusuja!
Synttäricocktaileja tai siis -poseerausta!
Kaveerauskuvausta!
Kaksi päivänsankaria, minä ja työtoverini, joilla sattuu samalle päivälle syntymä!
Valoisaa, hurmaavaa viikkoa kaikille. Minulla viikko siis oikeastaan alkaa vasta tänään eilisen helluntaivapaan takia. Ja ah, ensi viikolla on jälleen oma elämä täällä. Nimittäin työtoveri palaa lomalta ja maanantait ovat taas automaattisesti vapaitani, kirjoitustaajamia, joita himoitsen!

3 kommenttia:

 1. Mikä linna! Nimi kuulostaa ihan nymfien linnalta...
  Sulla taisi olla kivat kemut ;D

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! :) Pakko päästä jonnekin reissuun... Kuvista päätellen oli mukavat bileet? :)

  VastaaPoista
 3. Juhlat olivat tosiaan mukavia. Suosittelen tulemaan tähän kaupunkiin lomalle, tämä on ihana :)

  VastaaPoista