maanantai 27. toukokuuta 2013

Yhtä reikää

München tulvii kai pian sadevedestä. Viikon on satanut, viikon tulee satamaan (paitsi huomenna ei). Lähden keskiviikkona Prahaan karkuun, mutta sielläkin taitaa sadella. Haluan kävellä keltaisilla kaduilla. Tosin nyt matka on vaakalaudalla, kun yksi työkavereista perui matkustamisensa. En tiedä, lähdemmekö ilman häntä. Haluaisin mennä. Praha on sydämessäni jo. Muoks muoks...en mene Prahaan. Matka peruttu. Oikeastaan ei harmita, sillä säätiedotusten mukaan sadetta riittää. Voidaan mennä sitten kivemmalla ilmalla. Menemme sen sijaan toisen työkaverin kanssa torstaina Augsburgiin yhdeksi yöksi. Sekin voi olla hupaisaa!

Ahkeruus mitataan tekemisen jälkinä. Sain ihastuttavan Pihin naisen elämää -blogin päähenkilöltä farkkupaikkoja. Kiitän jälleen. Vihdoin oli aikaa tarttua toimeen. Paikkasin siis farkkuni farkkupaikoilla, mutta ennen kuin räväytätte suunne auki ja ajattelette, että taidan olla todellakin höynähtänyt ja kepeämielinen, haluaisin huomauttaa, että paikkaamani farkut olen ostanut reikäisinä ja tahdon ne reikäisinä pitääkin. En siis paikannut reikiä, vaan reikien tuntumasta kohdat, jotka ovat revenneet pahasti ja jotka olen yrittänyt kuroa umpeen rumin lopputuloksin ennen kuin housut kajahtaisivat yhdeksi suureksi reiäksi.


Nämä valloittavat, helpot farkkupaikat pelastivat lempireikäfarkkuni. Olen hankkinut ne monta monta vuotta sitten Barcelonasta, enkä halua niistä luopua en sitten viileydenkään takia. Joten ah, ne ovat pelastetut! Pelastuksellista viikkoa itse kullekin säädylle. 

11 kommenttia:

 1. Minäkin olin jo ostamassa reikäisiä farkkuja, mutta sitten törmäsin niihin pinkkeihin ja kun niitä piti saada kahdet niin...

  Näyttää hyvältä!

  Voi kunpa kuiva puutarhamem saisi nyt just olla Münchenissä. Meillä ei ole satanut neljään viikkoon. Sade usein kiertää saaremme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkit farkut on varmaan pirtsakat! Itse olen enemmän näiden reikäfarkkujen perään, vaikka moni voisi kuvitella muuta :)

   Lähetän mieluusti nämä sateet sinne, alkaa jo kyllästyttää ainainen sade!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Kiva nähdä farkkupaikat in action. :)

  Kiitokset vielä kortista ja kasvonaamioista! Tänään taidankin laittaa sellaisen, hivenen nihkeä maanantaini kaipaa selkeästi piristystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vain jos siitä on hyötyä :) Kiitos on minun puolellani!

   Poista
 3. Tuuletus toimii ja samalla on edes osittain lämmitystä tarjolla:).

  VastaaPoista
 4. MUllakin on paikatut farkut,ne näyttää kivalta kun niissä on sellaisia kivoja paikkoja;:D Tosin eivät nyt mahdu päälleni nyyh!
  Lähetäpä sitä sadetta vähän tänne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sade sade mene pois! Toivottavasti nyt lähti :D No...ei lähtenyt. Pilvimassa riippuu tämän kaupungin yllä kai vielä, kaiken lisäksi, ensi viikonkin, eli kolme viikkoa putkeen!?!

   Poista
 5. Reiät farkuissa on aina hyvä asia eikä se ole yhtään kepeämielistä! ;-) Oi Praha olisi kiva paikka... Siellä olen sentään pari kertaa itsekin käynyt. Alkaa olla vaikea lukea näitä sun blogipäivityksiä, kun matkakuume pahenee joka kerta... ei se välttämättä kyllä mitenkään niin kuin huono asia ole... :)

  VastaaPoista