maanantai 22. heinäkuuta 2013

ARVONTA suoritettu!

Kuuma kesä-München pitelee minua sisätiloissa tänään; on helpompaa kirjoittaa sisällä kuin yrittää lekotella paahteessa. Tosin kohta uskaltaudun pyörän selkään ja menen kirjastoon. Ja jätskille. Ihan on kuin lomapäivä. Luen aikoja sitten aloittamaani, englanniksi kirjoittamaani käsiksentynkää ja intoilen. Siitä tulee psykologinen jännitystarina - astun siis tuntemattomaan!

Mutta pidemmittä puheitta on aika julkistaa suuren arvonnan tulokset. Kiitos kaikille osallistujille. Ehdotuksenne kirjallisuusaiheiseen tatuointiin ovat mainioita. On ehdotettu pisaraa, "lentäviä lauseita", avointa kirjaa, joka näyttää perhoselta, sulkakynää, roomalaista numeroa, välimerkkiä, Pegasuksen kuvaa. Olen menossa tatuoijan luokse, kunhan palaan kirjoituslomalta Suomesta, ja kerron sitten kyllä, mihin lopulta päädyn. Monimerkityksellinen tatuointi tulee joka tapauksessa olemaan.

Kukkia kukkia onnea onnea.
PÄÄPALKINNON, eli 50 euron lahjakortin ntamon verkkokauppaan voitti itselleen Musti. Pintanaarmuja-romaanini arpakone arpoi Kirjojen keskellä -blogin Maijalle. Onnea "pääpalkintojen" voittajille. Sitten vielä onnenjakelua heille kolmelle, jotka voittivat itselleen seuraavat romaanit:

Joonas Konstigin Totuus naisista pokkaa itselleen Mine. Saara Henrikssonin Linnun paino lähtee SusuPetalille ja Satu Grönroosin ihana Lumen syli Jerelle

Laitatteko kaikki voittajat minulle yhteystietonne sähköpostitse, niin pääsette käsiksi palkintoihin. Toivotan kivaa viikkoa kaikille heillekin, jotka eivät voittaneet mitään. Moikkis!


3 kommenttia:

  1. Onnea voittajille!

    Ihanaa kirjoituslomaa Suomeen♥

    VastaaPoista
  2. Kuule, minä en voita koskaan mitään. Paitsi nykyään blogiarpajaisista. Hih hei!

    VastaaPoista