perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kuka pitäisi kiinni

Taas pitää katsella valokuvat läpi, muistaa mutta katsoa niistä samalla kohtia ja kasvoja pois. Kuvia on vain hyvistä hetkistä. Voin pahoin kun ajattelen, kuinka rakastunut olen voinut olla enkä enää tunne mitään muuta kuin surua ja helpotusta. Olen niin yksin kuin yksin voi olla. 

Lohtupusu kaikille joilla on ajatus hukassa!
Mutta se tekee hyvää, tämä tekee; saan selvyyksiä ja kuuntelen itseäni. Mitä haluan, mihin haluan. Miten. Koska olen yksin, on huojentavaa mennä tänään töihin ja töiden jälkeen hypätä autoon. Kuljemme viiden ystävän voimin ensin Wienin lähelle yöksi, sitten etelämmäs. Meitä edellä ajaa toiset viisi ihmistä ja itse kesäjuhlissa huomenna on kymmeniä muita. En ole siis hiljainen koko viikonloppuna. Mikä on erittäin tervetullutta vaihtelua. Lisäksipähän pääsen taas yhteen lempimaistani. Itävaltaan voisin jopa muuttaa.

Olen yhä aivan innoissani Tuomas Kyröstä. Olen lukenut häneltä aiemmin Mielensäpahoittajan, aion tämän Liiton jälkeen ahmia kaiken muunkin. Etenkin näinä päivinä Kyröä on lohdullista lukea. Haluaisin itse asiassa koko iso nainen Kyrön syliin, painaa pään hänen rintaansa vasten ja kuunnella kaikenlaisia juttuja, vaikka en tunne koko miestä. 

Toukokuussa Torinossa haistelin elämästä sävyjä. Haistan yhä mutta pidemmälle.
En aio itkeä tänne eroani. Mutta sen sanon, että syliä kaipaan valtavasti. Jotta voisin vain hiljaa painautua. Joku silittäisi päästä, puristaisi, sanoisi, että elämä on. Tai kuten ihana pikkuveljeni minulle eilen kirjoitti: "Se on sinun elämäsi, se pitää elää juuri niin kuin haluaa ja ylipäänsä pitää muistaa elää ja parhaimmat päätökset sattuvat eniten." Kyllä tirskuivat taas kyynelet. Olen yhden tien päässä, toisen alussa. Haluaisin nousta pöydälle, nostaa kädet taivasta kohti ja kirkua.

Valloittavaa ja miellyttävää viikonloppua kaikille! Soikoon rakkaus oikein päin ja elämänkevät myöskin!


15 kommenttia:

 1. Niinhän se elämä on!

  Suhteen loppu on aina vaikeaa, vaikka voi samalla olla äärettömän helpottavaa ja vapauttavaa ja myös uuden alku, kuten sanot.

  Pidä hauskaa ja nauti viikonlopustasi!

  VastaaPoista
 2. Voimia muutoksen keskelle! Tuomas Kyrön ihanasta huumorista voi nauttia Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmassa, joka löytyy osoitteesta ruutu.fi. Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja antoisaa viikonloppua sinulle, Helmi-Maaria.♥

  VastaaPoista
 4. Ylämäen jälkeen tulee alamäki. Silloin voi laskea vapaalle ja tuntea kuinka tuuli pyyhkii yli ja elämä vilisee ojanpenkoilla.

  VastaaPoista
 5. Suru tulee aina, vaikka ero olisi välttämätön. Uudet sylit aukeavat, elämä juoksee pieninä puroina eteenpäin. Jonain aamuna kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
 6. Lohtupususi on kuin enne: Paras on edessäpäin!

  VastaaPoista
 7. On vaikeaa luopua suhteesta ja kun on sellaiseen tottunut vie yksinoloonkin tottuminen aikaa mutta ajan kanssa se helpottuu.Lohtuhalit ja tsemppejä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista <3 En ehdi yksitellen vastaamaan, kun kyyti lähtee, mutta mukava tietää, ja tiedänhän sen muutenkin, että elämä jatkuu ja eteenpäin on kulkijan tie. Surut on surettava alta pois kuitenkin.

  VastaaPoista
 9. Joskus on hyvä olla yksinkin, vaikka se ei välttämättä niin kivalta aina tuntuisikaan. Joskus kuitenkin pitää antaa omille ajatuksilleen ja sydämelleen valta ja rauha tehdä työnsä ja yleensä se on lopulta hyvä asia... :) Kiitos pususta! ;-)

  VastaaPoista
 10. Nouse pöydälle, nosta kädet ylös ja kiru. Sure surut, ei niistä poiskaan pääse, vaikka kuinka koskisivat. Halauksia ja rutistuksia ja paijausta. Hauskaa reissua!

  VastaaPoista
 11. Blogihalaus ja lämpimiä ajatuksia surusi keskelle...

  VastaaPoista
 12. Turvallista ja onnellista matkaa uudelle tielle <3

  VastaaPoista
 13. Kiitos kommenteistanne, lämmittävät mieltä :)

  VastaaPoista
 14. Olen lomamatkojen ym. vuoksi lukenut blogeja tosi vähän. Nyt olen istunut illan koneella ja lukenut kaikki sinun viime aikojen kuulumisesi. <3, halaus ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista