sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Rakkaani nimeltä kesä


Olen mennyt viikonloppuna kuin tuuli. Henkäisy sentään että väsyttää. Ihana kun on kesä ja kuuma ja ystäviä ja hauskaa. Eikä aikaa ajatella mitään turhaa tai tympeää. Ihanaa kun huomenna on maanantai, vapaapäivä töistä, kirjoitusaikaa, kesä kesä kesä, elämä.

Prätkästelin tänään.




Ja ihana ihana, otan keskiviikon vapaaksi, sillä olen saanut tarpeekseni työtoveriongelmista, ja osallistun lukumaratoniin. Hauskaa. Hankin huomenna vähän lisää luettavaa kirjastosta.


Mansikkamojitoja Isarin rannalla.
Kaikki on oikeastaan nyt jotenkin hyvin. Ja Lauri-kummipoika täyttää huomenna seitsemän. Miten siitä on tullut jo niin iso. Miten minä vanhenen joka päivä. Pidin eilen ylläni rantapaitaa, joka on jo 20 VUOTTA vanha (heh, mahdun siihen yhä!). 20 VUOTTA. Haluaisin nuorentua. Tosin eilen minua yritti jotenkin kovasti iskeskellä Isarin rannalla 23-vuotias poikanen. Se oli hyvin yllättynyt, kun sanoin että beibe en ole kuuma puuma ja kuuli ikäni. Tosin ei se pojun mielenkiintoa tainnut sammuttaa, vaan pikemminkin lisätä, mutta poistuin paikalta ja siirryin kauemmas. En ole nimittäin millään iskeskelytuulella lainkaan.

1 kommentti:

  1. Aika valuu käsistä liian nopeasti!
    Hyvää alkuviikkoa sinulle, Helmi-Maaria:))

    VastaaPoista