maanantai 2. syyskuuta 2013

Tyhjä nainen

En uskalla avata verhoja ja katsoa. Ulkona on München. Eilen tuntui tyhjältä tulla, tänään oudolta herätä. Nukuin ihan hyvin mutta väärin. Haluaisin ymmärtää kaiken mutta ei maailmaa voi. 

Milloinkahan olen taas täysi. Tämä tyhjyys joka on - en osaa aina käsitellä. Olin myöhästyä eilen koko koneesta. Illalla juutuin ruuhkaan täällä. Ihmisiä on joka puolella ja kamalan paljon. Kaikkialla on täyttä. Kaikki muut ovat täysiä, sinäkin olet, nauti siitä.

Viimeinen vilkaisu Sarkian ikkunasta ulos.
Jäi Suomesta hyvät muistot. Kuukausi Villa Sarkiassa oli aivan parasta. Selkeni itselle monet asiat. Nyt, kun olen täällä, kun kilometrit paisuvat jäljessäni, kun kesä vielä jatkuu (loppuviikoksi luvattu +26 astetta muun muassa), kun lähden vielä käymään perjantaista sunnuntaihin Itävallassa Flow of Nature -festareilla, kun tulen jo kahden viikon päästä takaisin Suomeen, kun aikaa ei ole kun pitää mennä töihin joihin en halua, kun tämä on näin, niin katsotaan nyt. Katsotaan nyt, kuinka ja miten. En halua yhtään mitään enää ja silti haluan kaiken.

Kävin lauantaina Suomenlinnassa. Kivaa oli ja korkeaa.
Kevyttä viikkoa kaikille ja terveisiä. Avaan nyt ne verhot. Tänään saan myös kämppiksen. Omituista. Tyhjää ja nälkä. Ai niin, kävin eilen pizzalla. Kamala sentään miten paljon suolaa täällä pistetään ruokaan. Mutta ihana sentään kuinka halpaa täällä on. On taas varaa esimerkiksi käydä kaupassa katsomatta hintalappuihin ja ulkona syömässä pelkäämättä laskun summaa. Ja ai niin. Toivottavasti saan matkalaukun tänään. Siellä on läppiksen laturi. Ei voi kirjoittaa ilman. Tai siis akkua kestää ehkä vielä 3 tuntia. Sitten se oli siinä. 

Pusuja kaikille, kaikille, oli ihanaa ihanaa koko Suomessa!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun oli ihanaa, Helmi-Maaria:)
  Tästä se arki alkaa...

  VastaaPoista
 2. Onhan silti hyvä tulla tyhjäksi aika ajoin. Sitä on sitten mukava itseänsä täytellä millä halajaa ja mitä sattuu ilmassa olemaan. Vähän kuin kotiin tulisi pitkän reissun jälkeen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tyhjyyttä kai tarvitaan, jotta ymmärrettäisiin myös täysi!

   Poista
 3. Tyhjyys on osa elämän inhaa, joka on vain kestettävä.

  Sinulle on haaste blogissani.

  VastaaPoista